Yeni sezonu bekleyen Call of Duty severler bu haberden memnun olmayacak - Haberler - indir.com

Yeni sezonu bekleyen Call of Duty severler bu haberden memnun olmayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-03 09:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Call of Duty serisinden Modern Warfare, Warzone ve Mobile'ın yeni sezonları ABD'de son dönemde patlak veren protestolar sebebi ile ertelendi. Yeni sezonların oyuncular ile ne zaman buluşacağı ise bilinmiyor.

 ABD'de hız kesmeden devam eden ve hatta daha da ileri seviyelere ulaşan protestolar, önce Android 11 etkinliğinin daha sonrasında ise PlayStation 5 lansmanının ertelenmesinde büyük rol oynamıştı. Şimdi ise Activision'dan Call of Duty serisi için yeni bir açıklama geldi.

Sony CEO’su Jim Ryan'dan PlayStation 5’in fiyatı ve çıkış tarihine yönelik açıklamalarSony CEO’su Jim Ryan'dan PlayStation 5’in fiyatı ve çıkış tarihine yönelik açıklamalar

Activision ve Infinity Ward aldıkları kararla; Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'un 4. sezonlarını, Call of Duty: Mobile'ın ise 7. sezonunu 'şimdi zamanı değil' diyerek ertelediler.

Yeni gelecek sezonlar için yeni tarihler hakkında henüz bir ipucu yok fakat Call of Duty: Modern Warfare'in ve Warzone'un dördüncü sezonunun 3 Haziran 2020 tarihinde, Call of Duty: Mobile'ın da 7. sezonun bu hafta içerisinde yayınlanması planlanıyordu.

pic.twitter.com/8uNhuhDGAp — Call of Duty (@CallofDuty) June 2, 2020

 Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 Hepimiz Modern Warfare, Warzone ve Call of Duty: Mobile'ın yeni mevsimlerini oynamayı dört gözle beklerken, şimdi zamanı değil. Modern Warfare Sezon 4 ve Call of Duty: Mobile Sezon 7'nin lansmanlarını daha sonraki tarihlere taşıyoruz. Şu anda eşitlik, adalet ve değişim için konuşanların görülüp duyulma zamanı. Biz yanınızdayız.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ