Yeni Sennheiser CX True Wireless tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Sennheiser CX True Wireless tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-10 15:00:05
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Ses teknolojisi denildiğinde yüksek performans ve verimlilik ile en çok dikkat çeken markalardan birisi olan Sennheiser, yeni kablosuz kulaklık modelini tanıttı. Sennheiser CX True Wireless sektörün yeni oyuncusu olarak özellikleriyle dikkat çekiyor.

Ses deneyiminden ödün vermek istemeyenler için özel olarak geliştirilen yeni kablosuz kulaklıklar, yüksek kalitesi ve kayıpsız ses sistemi ile adeta sınırları zorluyor. Sennheiser CX True Wireless olarak adlandırılan yeni modellerde 27 saate varan pil süresi ile birlikte gün boyunca kesintisiz müzik deneyimi sunuyor.

Sennheiser CX True Wireless özellikleri neler?

Yeni Sennheiser CX True Wireless modelinde müziğin ve çağrıların kolay bir şekilde kontrol edilebilmesi adına özel bir teknoloji kullanılıyor. Böylece çağrı alınması ve ardından müziğim devam etmesi konusunda kullanıcıların herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmadan kolay bir şekilde kulaklıklardan yardım alınabiliyor.

Kesintisiz kullanım

Yeni TrueResponse dinamik sürücüler ise kablosuz kulaklıklarda bugüne kadar şirketin en iyi ses kalitesini sunmasını sağlıyor. Kristal netliğindeki ses kalitesi sayesinde baslar ve tizler, dahili ekolayzır sayesinde özel bir şekilde kontrol edilebiliyor. Böylece müzik dinlemeyi sevenler için tamamen kişisel bir müzik deneyimi sunulabiliyor. Dokunmatik tuş kontrol sistemi ile yönetimin kolay olduğu yeni modeller tek bir şarj ile 9 saate kadar kesintisiz bir kullanım sunuyor. Kutusunda şarj edildikten sonra ise toplam 27 saatlik bir kullanım sağlayan Sennheiser CX True Wireless, 1 günü aşan kullanım saati sayesinde de gün boyunca kullanıcıların yanında.

Yüksek dayanıklılık

Kablosuz kulaklıklarda dikkat çeken bir diğer özellik ise IPX4 sertifikası. Yağmur altında dahi sorunsuz bir şekilde kullanım sağlayabilen kulaklıklar, böylece dış dünyada müzik dinlemek isteyenler için kusursuz bir destek sunuyor. Üstelik iOS kullanıcıları için Siri, Android kullanıcıları için ise Google Asistan'ın aktif hale getirilebilmesi adına tek bir dokunuş yeterli. Böylece kullanıcılar telefonu kullanmaya gerek kalmadan istediği kişiyle görüşme yapabiliyor ya da internet üzerinden istediği verileri dinleme imkânına sahip olabiliyor.

Sennheiser CX True Wireless fiyatı ne kadar?

Sennheiser CX True Wireless kulak içi bluetooth kulaklık için belirlenen satış fiyatı ise 1,379 TL.





PAYLAŞ