Yeni Samsung ürünlerinin Türkiye’de raflara tarihler belli oldu - Haberler - indir.com

Yeni Samsung ürünlerinin Türkiye’de raflara tarihler belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-07 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji ve akıllı telefon üreticisi olan Samsung, geçtiğimiz akşam gerçekleştirmiş olduğu Unpacked etkinliği kapsamında başta yeni amiral gemisi ailesi olan Galaxy Note 20 serisini tanıtmak üzere birçok yeni ürünün de duyurusunu gerçekleştirdi. Baktığımız zaman şirket Samsung Galaxy Note 20, Galaxy Tab S7, Galaxy Watch 3 ve Galaxy Buds Live modellerini tanıttı. Şimdi ise şirketin yeni ürünlerini Türkiye pazarında sunacağı tarih belli oldu. Türkiye fiyatları da belli olan ürünlerin tüm detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz. Samsung’un yeni ürünleri direkt olarak raflarda olmayacak. Modellerin şuan için ön sipariş süreçleri başlamışken, stoklara ise ne zaman geleceği belli oldu. Söylenene göre Galaxy Note 20 Ultra modelinin dağıtımına 17 Ağustos tarihinde başlanacak. Galaxy Note 20 için ise bu tarihin 24 Ağustos olacağı ifade ediliyor.

Samsung Galaxy Note 20 ve yeni ürünlerin Türkiye satış tarihi netleşti

Samsung amiral gemisi segmentine güncelleme garantisini üç yıla çıkardıSamsung amiral gemisi segmentine güncelleme garantisini üç yıla çıkardı

Diğer yandan şirketi yeni Galaxy Watch 3 akıllı saatinin dağıtımına ise 31 Ağustos tarihinde başlanacak. Bu modelin 3 Eylül gününe de sarkma ihtimali bulunuyor. Bir başka cihaz olan Galaxy Buds Live ise 24 Ağustos tarihinde stoklardaki yerini alacak. Samsung Türkiye tarafından verilen bu bilgilere göre Galaxy Tab S7 ailesi ise Türkiye’de 24 Ağustos tarihinde satın alınabilir olacak. Güney Koreli üretici Samsung, bulunduğumuz pandemi dönemine karşılık Galaxy Note 20 ailesi için global pazarda büyük bir stok hazırlamıyor. Öyle ki Galaxy Note 10’lara göre yüzde 20 oranında daha az üretilecek olan telefonların yine de stok sorunu yaşanmayacağını ifade ediyor.

Cihazlar yüksek satış etiketine sahip olduğu ve pandemi döneminde satışların olumsuz olmasından ötürü çok büyük stoklara ihtiyaç duymuyor. Bakalım yeni modellerin fiyat seviyesi ne derece sunulacak göreceğiz.


Samsung Galaxy A42 5G ortaya çıktıSamsung Galaxy A42 5G ortaya çıktı
Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ