Yeni Samsung Galaxy Watch Türkiye'de - Haberler - indir.com

Yeni Samsung Galaxy Watch Türkiye'de

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 16:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Samsung, Ağustos ayı içerisinde yeni bir Samsung Galaxy Watch akıllı saatini Türkiye'de satışa sundu. Galaxy Watch, Samsung'un ekosisteminin en gelişmiş özelliklerini tasarımıyla birleştiriyor. Bu akıllı saatlerde, uzun pil ömrü, sağlıkla ilgili bazı fonksiyonlar ve kişiselleştirilmiş tasarımla birlikte gelen Galaxy Watch, stres ve uyku izleme fonksiyonlarının yanı sıra, Gümüş, Gece Siyahı ve Pembe altın renk seçenekleri ile kullanıcılarına birçok çeşitlilik sunuyor.

Yeni Samsung Galaxy Watch Türkiye'de

Kullanıcıların kendilerine iyi hissetmesi için geliştirilen bir yenilik olarak cihazda stres yönetim takibi bulunuyor. Bu özellik yüksek stres düzeyini otomatik olarak test ederek kullanıcının rahatlaması için egzersiz yapması gerektiğini söylüyor. Geliştirilen uyku takibi fonksiyonu ise REM hareketleri dahil tüm uyku kademelerini takip ediyor. Böylece kullanıcıların uyku alışkanlıklarını düzenlemelerine büyük bir katkı sağlıyor. Galaxy Watch kullanıcılara, fitness da dahil olmak üzere sağlıklı yaşam alanlarında d ayardımcı oluyor. Yeni eklenen 21 kaplı ortam egzersizi ile birlikte toplam 39 farklı antreman çeşidi bulunuyor. Dengeli beslenmenin egzersiz kadar önemli olduğunu biliyoruz. Galaxy Watch ile alınan kalorinin izlenmesi ve kişiye özel uyarıların programlanması olanağı oldukça büyük bir kolaylık sağlıyor.

Yeni Samsung Galaxy A9 2018 TanıtıldıYeni Samsung Galaxy A9 2018 Tanıtıldı

Galaxy Watch, Gümüş, Gece Siyahı ve Pembe Altın renk seçenekleri ile birlikte; 46mm ve 42mm seçenekleri ile karşımıza çıkacak. Kullanıcılar bu çeşitliliğe ek olarak, farklı saat arayüzü seçenekleri ve farklı saat kayışları arasından zevkine en uygun saati seçerek satın alabiliyor. Galaxy Watch'ın bu görünümünü kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Galaxy Watch bir tandan markanın simgesi olan özel dairesel ve döner bezeli bir tasarıma sahip. Galaxy Watch ilk kez analog saatlerin tik-taklarını ve saat başlarını haber veren sinyallerini de beraberinde getiriyor. Yüzeyindeki tüm ayrıntıları görünür kılan efektiise, Galaxy Watch'a geleneksel bir saat görünümü kazandırıyor. Galaxy Watch, 46mm'lik versiyonu 2.199 Türk lirasına ve 42mm'lik renkli versiyonları ise 1.999 Türk lirasına satılacak.

Galaxy Watch, 17 eylül tarihine kadar satın alacak kullanıcılar için 399 Türk Lirası değerindeki Galaxy Watch Uyumlu Kablosuz Şarj Cihazı ve 189 Türk lirası değerinde ilave kayış hediye edecek.


Samsung Galaxy A7 2018 Türkiye'de TanıtıldıSamsung Galaxy A7 2018 Türkiye'de Tanıtıldı
Huawei P20 Pro ve Samsung Galaxy A9 KarşılaştırmasıHuawei P20 Pro ve Samsung Galaxy A9 Karşılaştırması
Samsung Türkiye, Galaxy Note 9'da İndirime GittiSamsung Türkiye, Galaxy Note 9'da İndirime Gitti

PAYLAŞ