Yeni Samsung Galaxy Watch 4 iki farklı boyutla geliyor! - Haberler - indir.com

Yeni Samsung Galaxy Watch 4 iki farklı boyutla geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-12 11:06:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung’un geçtiğimiz gece Galaxy Unpacked etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında şirketin birçok yeni amiral gemisi modeli tanıtılırken, merakla beklenen yeni akıllı saat modeli de tanıtıldı. Yeni Galaxy Watch 4 akıllı saat sersi Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic olmak üzere iki farklı versiyon ile karşımıza geliyor. Watch 4 ailesinin hem donanımsal hem de yazılımsal olarak büyük iyileştirmeler ile geliyor. Samsung’un merakla beklenen etkinliği kapsamında öne çıkan Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 olmak üzere iki yeni katlanabilir akıllı telefon modeli duyuruldu. Güney Koreli marka ek olarak ise kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds 2 ve yeni akıllı saat modeli Galaxy Watch 4 modeli de etkinliğin yıldızları arasında yer aldı.

Apple ve diğer Çinli rakipleri ile beraber akıllı saat pazarının en büyük rekabet içinde olan Samsung, yeni Watch 4’te klasik ve standart olmak üzere iki farklı model görüyoruz. Önceki nesilden alışık olunan yuvarlak kadran yapısının korunduğu modellerde en büyük değişiklik ise Wear OS üzerine kurulu One UI Watch kullanıcı arayüzü olacak. Şirket, daha önceki akıllı saat modellerinde ise Tizen işletim sistemi kullanıyordu.

Apple Watch için watchOS 7.6.1 güncellemesi yayındaApple Watch için watchOS 7.6.1 güncellemesi yayında

Samsung Galaxy Watch 4 ailesi tanıtıldı

Önceki nesilde 41 mm ve 45 mm olarak iki farklı boyut seçeneği ile karşımıza gelen Galaxy Watch, yeni model serisinde ise bu noktada Galaxy Watch 4 Classic modeli daha büyük olan 42 mm ve 46 mm kadran boyutlarına sahipken, standart model ise 40 mm ve 44 mm boyutları ile karşımıza geliyor. Ekran boyutları ise küçük modellerde 1.19 inç büyük modellerde ise 1.36 inç olarak karşımıza geliyor. Tasarım tarafında iki seri farklı materyaller ile geliyor. Daha Premium olan Galaxy Watch 4 Classic, paslanmaz çelik gövdeden üretilirken, standart model ise alüminyum gövde ile karşımıza geliyor. Her iki saat de IP68 toz ve suya karşı dayanıklılık sertifikasına sahipken, Gorilla Glass DX ekran koruması ile geliyor.

Samsung Galaxy Watch 4 donanım özellikleri

  • Ekran: 1,19 inç (40 mm) / 1,36 inç (44 mm) AMOLED
  • İşlemci: Exynos W920
  • Sensörler: V02 Max, Gelişmiş Uyku Takibi, Kandaki Oksijen Takibi, Kalp Atış Hızı
  • RAM: 1,5 GB
  • Depolama: 16 GB
  • Sertifikalar: MIL-STD-810G, IP68, EKG
  • Batarya: 247 mAh, 361 mAh
  • Bağlantı: LTE, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS
  • İşletim Sistemi: Wear OS & One UI Watch
  • Renkler:
  • Boyutlar: 40 mm, 44 mm (Galaxy Watch 4) / 42 mm, 46 mm (Galaxy Watch 4 Classic)



Samsung Galaxy Watch 4 hakkında yeni detaylarSamsung Galaxy Watch 4 hakkında yeni detaylar
Huawei Watch 3 Pro'nun Türkiye fiyatı belirlendiHuawei Watch 3 Pro'nun Türkiye fiyatı belirlendi

PAYLAŞ