Yeni Samsung Galaxy M Hakkında Detaylar - Haberler - indir.com

Yeni Samsung Galaxy M Hakkında Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 15:48:16
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un yakın zamanda bazı orta segment modellerinin üretimini sonlandırması bekleniyor. Bu üretim sonlandırması ile beraber ise yeni orta segment modeli Galaxy M serisini pazara sürmesi düşünülüyor. Şimdi ise söz konusu bu yeni Galaxy M modeli benchmark testlerinde ortaya çıktı. Bir süre önce orta segment modellere yapmış olduğu yatırımlarda artırıma gideceğini ifade eden Samsung üst-orta segment modellerini kullanıcılarına sunmuştu. Bu modeller başında ise tam dört kamera sistemi ile dikkat çeken Galaxy A9 modeli de yer alıyordu. Orta segment cihazlar bile artık üst seviyelere hitap ederken Samsung’un nasıl bir model serisi sunacağı merakla bekleniyordu. Şimdi ise Samsung Galaxy M serisi cihazlar gün yüzüne çıktı.

Yeni Samsung Galaxy M Serisi

Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri ÇekiyorSamsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor

Benchmark testlerinde SM-M205F ve SM-M305F kod adlarına sahip olan bu modeller bazı düşük seviye Galaxy serilerinin yerini alması bekleniyor. Benchmark testleri gözüken bu modelin olası donanım detayları da belli olmuş oluyor. Cihaz henüz resmiyet kazanmazken bu serinin Galaxy M2 veya Galaxy M20 olarak adlandırılması bekleniyor. İşlemci gücü tarafında ise Exynos 7885 işlemci cihazda kullanılmış durumda. Ayrıca bu işlemci Galaxy A7’nin 2018 model serisinde de kullanıldığını belirtelim. Orta-üst segment bir cihaz olacak model bu işlemci yanında ise 3 GB RAM tercih etmişe benziyor. Modelin bu noktada 32 GB’lık dahili depolamaya sahip olarak geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bir başka model olan Galaxy M3 veya Galaxy M30 modelinin ise daha yüksek hafıza ve RAM seçenekleri sunması bekleniyor. Benchmark sonuçları tarafında ise tek çekirdekte 1319 ve çok çekirdek tarafında ise 4074 puan aldığını görüyoruz. Bu noktada yeni Galaxy M serisinin Galaxy J ve On serilerine göre çok daha güçlü bir cihaz olacak diyebiliriz.


4 Kameralı Galaxy A9 Türkiye Fiyatı Açıklandı4 Kameralı Galaxy A9 Türkiye Fiyatı Açıklandı
Galaxy J7 2016 İçin Androiid 8.0 YayınlandıGalaxy J7 2016 İçin Androiid 8.0 Yayınlandı
Galaxy S10 İle Beraber Edge Ekranı Geri GeliyorGalaxy S10 İle Beraber Edge Ekranı Geri Geliyor

PAYLAŞ