Yeni Samsung Discord ile uyumlu çalışacak - Haberler - indir.com

Yeni Samsung Discord ile uyumlu çalışacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-08 16:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dün gerçekleştirilen Unpacked etkinliği ile beraber sadece yeni amiral gemisi ailesi Galaxy Note 10 ve Note 10+ tanıtılmakla kalınmadı. Öyle ki Samsung tarafından yeni cihazlar ile beraber yapılan iş birlikleri de açıklandı. Bu iş birlikleri arasında en dikkat çekenlerden birisi ise Microsoft ile yapılan iş birliği oldu. Bu noktada oyuncuları heyecanlandıran bu iş birliği ile Samsung, Discord uygulamasını akıllı telefonlarda ön yüklü olarak sunacak. Uygulama oyun sohbet özelliğine sahip olduğu için dediğimiz gibi daha çok oyuncuları yakından ilgilendiriyor. Bu sayede kullanıcılar Discord’taki topluluklar ile her an hareket halindeyken iletişimde kalabilecek.

Samsung ve Discord’tan Önemli İş Birliği

Samsung Galaxy Note 10, aksesuarlarla uyumlu değilSamsung Galaxy Note 10, aksesuarlarla uyumlu değil

Özellikle akıllı telefonların performans ve oyun deneyimi anlamında yarıştığı şu dönemde, Samsung açısından oldukça önemli bir hamle olarak görülüyor. Samsung’un rakipleri arasında ise oyuncu telefonları ile öne çıkan Black Shark 2 ve Asus Rog Phone 2 gibi modeller yer alıyor. Mobil oyun sektörü gelişmeye ve büyük karlı bir Pazar olmaya devam ederken, son dönemde Fortnite ile alakalı da çeşitli iş birlikleri görmüştük. Şu sıralarda ise PUBG Mobile furyası tüm heyecanı ile devam ederken oyun sadece Mayıs ayı döneminde 146 milyon dolarlık bir gelir elde etti. Oyunun aylık kullanıcı sayısı ise 100 milyonun üzerinde olduğu belirtiliyor.

Samsung ve Discord iş birliği ile oyuncuların kendi cihazlarını kullanması için bir önceliği olacak. Bu iş birliği oyuncular tarafından bir fark olarak kabul edilecek mi yakın zamanda göreceğiz.  


Samsung Galaxy Note 10 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıSamsung Galaxy Note 10 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

PAYLAŞ