Yeni realme X3 GeekBench skoru ile şaşırttı - Haberler - indir.com

Yeni realme X3 GeekBench skoru ile şaşırttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-22 12:18:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Realme’nin geçtiğimiz ay tanıtılan modeli olan X3 SuperZoome modeli, kullanıcılar tarafından bir hayli beğenilmişti. Şimdi ise işlemcisi yenilenen yeni realme X3, GeekBench skoru ortaya çıktı. Birçok kullanıcı tarafından beğenilmesi beklenen bu yeni cihazın özellikle fiyat avantajı ile de amiral gemisi akıllı telefonlara kafa tutması bekleniyor. Özellikle bulunduğumuz şu corona virüs pandemisi sebebiyle, ekonomik anlamda etkilenen kullanıcılar yeni bir akıllı telefon satın alırken, amiral gemisi cihazlar yerine uygun fiyatlı bütçe dostu modellere yönelmiş durumdalar. Şimdi ise söz konusu modellerden birisi olması beklenen yeni realme X3 modeli Geekbench skoru ile karşımıza geldi.

Yeni realme X3 GeekBench skoru karşımıza geldi

Realme X2 Pro Türkiye'de satışa çıktıRealme X2 Pro Türkiye'de satışa çıktı

Geçtiğimiz aylarda X3 SuperZoom modelini tanıtan şirket Snapdragon 855+ işlemci ve 12 GB RAM gibi üst seviye donanım özellikler ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Bu serinin bir başka yeni versiyonu ise GeekBench skoru ile karşımıza geldi. X3 Pro (RMX2121) modelinden farklı olarak ortaya çıkan test sonuçları, 8 GB Ram ile gelecek söylentilerini de bu skor ile çürütmüş oluyor. AnTuTu ve TENAA’da Snapdragon 865 ile karşımıza gelen bu yeni modelin ende etmiş olduğu skor beklenenin altında oldu. Elde edilen tek ve çoklu çekirdek performansları Snapdragon 865 modelinden uzak olduğu için bazı analistler yeni modeli Snapdragon 765 veya 765G ile tanıtılacağını tahmin ediyor.

Bazı analistlere göre ise yeni modelin geçtiğimiz günlerde henüz yeni tanıtılan Snapdragon 690 işlemci modeli ile karşımıza gelmesi bekleniyor. Snapdragon 865 modelinin 13300 olan skoruna yaklaşamayan bu işlemci yine de birçok amiral gemisini fiyat performans noktasında zorlayacağı ifade ediliyor. RMX2085 kodu ile gelen bu modelin 12 GB RAM ve Qualcomm işlemci ile gelmesi bekleniyor.


Realme Watch satış başarısıyla şaşırttıRealme Watch satış başarısıyla şaşırttı
Realme X3'ün basın görselleri yayımlandıRealme X3'ün basın görselleri yayımlandı

PAYLAŞ