Yeni Realme C25 tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Realme C25 tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-23 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Realme, bütçe dostu yeni akıllı telefon modeli C25 modelini duyurdu. HD+ ekrana sahip olan bu model 4 GB RAM ile 6000 mAh’lik bir bataryaya sahip durumda. Günlük ihtiyaçları karşılayabilecek seviyede olan bu model önümüzdeki günlerde ön siparişe açılacak ve cihazın Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Son yılların popüler teknoloji markalarından olan Realme, C25 olarak adlandırılan yeni cihazını duyurdu. Cihaz sahip olduğu özellikler ile gelişmiş model arayan kullanıcılara uygun olacak.

Realme C25 modeli baktığımız zaman 6.5 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran ile geliyor. HD+ çözünürlük sunan bu ekran çentik tarafında 8 MP çözünürlük sunan ön kamera sunuyor. Parmak izi okuyucu sensöre sahip olan modelin ekran tarafındaki kalın çerçeveleri de dikkat çekiyor.

AnTuTu Realme'yi hile yapmakla suçluyorAnTuTu Realme'yi hile yapmakla suçluyor

Realme’nin yeni C25 modeli dikkat çekiyor

Realme’nin yeni akıllı telefon modeli MediaTek mimarili Helio G70 işlemcisinden güç alıyor. 4 GB RAM, 128 GB’a kadar depolama alanı bulunuyor. microSD kart desteğine de sahip olan cihazda Android 11 işletim sistemli Realme UI 2.0 arayüzü yer alıyor. Batarya noktasında 6000 mAh pile sahip olan Realme, bu büyük bataryayı 18 watt hızlı şarj ile destekliyor. Cihazın arka kısmında 48 megapiksel ana kamera sunan cihaz, 2 MP derinlik kamerası ve 2 MP makro kameralara sahip durumda. Arka taraftaki malzeme polikarbonat olurken, parmak izi okuyucu sensöre de sahip durumda.

  • Ekran: 6,5 inç büyüklüğünde, HD+
  • İşlemci: MediaTek Helio G70
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 64 GB ya da 128 GB
  • Ön Kamera: 8 MP
  • Arka Kamera: 48 MP + 2 MP + 2 MP
  • Batarya: 6.000 mAh (18 watt hızlı şarj desteği)
  • İşletim Sistemi: Android 11 tabanlı Realme UI 2.0

Realme tarafından yapılan açıklamaya göre modelin gri ve mavi olarak iki farklı renk seçeneği bulunacak. 27 Mart tarihinde ön siparişe açılacak olan cihaz 2 Nisan tarihinde ise satışa çıkacak. Realme C25’in başlangıç fiyatı 145 dolar açıklanmış durumda. Modelin Türkiye pazarında satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.


Realme GT modeli Antutu tarafından engellendiRealme GT modeli Antutu tarafından engellendi
Özel tasarımlı Realme X7 Pro Extreme Edition geliyor!Özel tasarımlı Realme X7 Pro Extreme Edition geliyor!

PAYLAŞ