Yeni Razer Book 13 resmi olarak tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Razer Book 13 resmi olarak tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-07 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oyun donanım pazarında akla ilk gelen isimlerden birisi olan Razer, şimdi ise genel kullanıma hitap eden yeni bir dizüstü bilgisayar modeli Razer Book 13’ü tanıttı. Razer, oyun tarafındaki popülerliğini genel kullanıcı kitlesine de dahil etmek istiyor. Bu sebeple artık gündelik kullanıma dönelik donanımlar da sunan şirket, bunlar arasında yeni şık tasarımı dikkat çeken Razer Book 13 modelini eklemiş oldu. 1199 dolar başlangıç fiyatına sahip olan bu yeni model oldukça inceç çerçevelere sahip olurken, oyuna odaklı bir şekilde gelmiyor. Ancak buna rağmen RGB klavye aydınlatması gördüğümüz bu model 16:10 en boy oranında 13 inçlik Full HD+ bir ekrana sahip durumda. Alüminyum gövdeye sahip olan bu dizüstü, microSD kart okuyucu dahil tam boyutlu porta sahip durumda.

720P web kamerasına sahip olan bilgisayarda 16 GB’a kadar RAM ve yüksek grafik performansu sunan Intel Iris Xe’li 11.nesil Intel Core i7 modeli yer alıyor. 512 GB SSD biriminin yer aldığı Core i7’li sürümde Intel Evo sertifikası da bulunuyor. Bu sertifika ise modelin 14 saatlik kullanım ömrü sunduğunu garanti ediyor.

Google Stadia Samsung, Asus ve Razer'ın bazı modellerine kullanıma sunulacak!Google Stadia Samsung, Asus ve Razer'ın bazı modellerine kullanıma sunulacak!

Yeni Razer Book 13 tanıtıldı

Daha yükseğe ihtiyaç duyanlar için bu modelin 3840 x 2400 piksel çözünürlüklü dokunmatik panel desteğine sahip versiyonu da bulunuyor. Razer Book 13’ün varyantlarının da Intel’in Iris Xe entegre GPU’suna sahip olduğunu belirtelim. Modelde ayrıca HDMI 2.0, Thunderbolt 4 desteği ile çift USB Type-C, bir adet USB Type-A 3.2 ve bir adet ise kulaklık girişi bulunuyor. Açıklanana göre bu yeni ürün Kasım ayı içinde kullanıcılara sunulacak. Modellerin sırayla 1199 dolar, 1599 dolar ve 4K ekranlı sürümün ise 1999 dolar fiyat etiketlerine sahip olması bekleniyor.  


Razer, teknik bir hatadan dolayı 100.000’den fazla müşterisinin verilerini ifşa ettiRazer, teknik bir hatadan dolayı 100.000’den fazla müşterisinin verilerini ifşa etti
Razer'dan oyunculara özel kredi kartıRazer'dan oyunculara özel kredi kartı

PAYLAŞ