Yeni Razer Blade 17 performansı ile dikkat çekecek - Haberler - indir.com

Yeni Razer Blade 17 performansı ile dikkat çekecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-15 15:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bilgisayar teknolojisinin dev isimlerinden olan Razer, performans limitlerini her zaman en üst seviyeye taşımaya devam ediyor. Şimdi ise limitleri zorlayan yeni oyuncu dizüstü modeli Razer Blade 17 modelini resmi olarak tanıttı. Razer’in bugün yeni 11.Nesil Intel Core H-Serisi işlemcilere sahip ve Nvidia GeForce RTX 3080 GPU’suna kadar kişiselleştirme imkanı tanıyan yeni nesil Razer Blade 17 oyuncu dizüstü bilgisayar serisi pazarda dikkat çekecek gibi duruyor. Şirketin Blade serisinde alışılan, tasarım çizgisi devam ederken, yapılan açıklamaya göre Blade 17’de ilk kez karşımıza gelen Intel Core i9-11900H işlemci ile bu zaman kadar bir Razer Blade modelinde yer alan en güçlü işlemci ile gelmiş olacak.

Sekiz çekirdek ve 16 iş parçacığına sahip olan Intel i9-11900H işlemcinin dahil olması ile beraber yeni Blade 17’nin Intel tabanlı Razer Blade dünyasında daha önce duyulmamış yeni performans seviyelerine ulaşılabileceği ifade ediliyor.

Kablosuz Razer Orochi V2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıKablosuz Razer Orochi V2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Razer’in yeni Blade 17 modeli tanıtıldı

CPU saat hızı maksimum olarak turbo yeteneği ile 4.90 GHz’e kadar çıkabilirken, bu noktada kullanıcıların hem oyun hem de CPU’ya yüklenen işlemlerde büyük oranda iyileştirilmiş hızlar elde edeceği anlamına geliyor. GeForce RTX 3080 GPU ve 4K 17 inç dokunmatik ekran ile sadece oyun değil birçok işlevsel içerik için oldukça uygun bir model olduğunu belirtelim. Intel oyuncu laptop direktörü Serhan Ceran konu hakkında, “Blade 17’nin olağanüstü kalitesiyle eşleşen ve meraklılar için ürettiğimiz en yeni mobil CPU’muz, güç verimliliği ve performansı konusunda kesinlikle etkileyici bir kullanıcı deneyimi yaratıyor.”

Model hakkında Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Razer Sistemler İş Birimi Genel Müdürü Brad Wildes ise “Blade 17, yıllardır birinci sınıf dizüstü oyun bilgisayarı alanında temel bir unsur olmuştur. Dolayısı ile hayranlarımızın beklediği ve hak ettiği akıllara durgunluk veren performansı ve kusursuz kaliteyi sunmaya devam etmemiz çok önemli” diyor ve ekliyor: “En yeni, birinci sınıf donanım geliştirmelerini sunarken sürekli olarak güncelleştirmelerle bütünleştirmek, Blade ailesine ‘üstünlüğünü’ kazandıran şeydir. Razer Blades her zaman stil ve güçle eş anlamlı olmuştur. Biz de bunu böyle tutmayı amaçlıyoruz.” Dedi.

Yeni model serisinin 1799 dolar seviyesinden başladığını belirtelim.


Razer Blackwidow V3 mini duyurulduRazer Blackwidow V3 mini duyuruldu
Razer rengarenk kulaklıkları Opus X'i tanıttıRazer rengarenk kulaklıkları Opus X'i tanıttı

PAYLAŞ