Yeni platform Exxen'de yer alacak içerikler belli oluyor - Haberler - indir.com

Yeni platform Exxen'de yer alacak içerikler belli oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-09 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Acun Ilıcalı tarafından geçtiğimiz haftalarda yeni dijial platformu olan Exxen resmen duyurulmuştu. Oldukça ilgi toplayan bu yeni platformda yer alacak olan film, dizi ve programların neler olacağı ise bir hayli merak ediliyordu. Şimdi ise markalara verilen bilgiler kapsamında Exxen’de olacak olan içeriklere dair bazı detaylar ortaya çıktı. Bu kapsamda Acun Ilıcalı’nın Exxen kapsamında birçok popüler ismi bir araya getireceği anlaşılıyor. Televizyon yerine dijitalleşme döneminde olduğumuz için bu duruma ayak uydurmak adına yeni girişimler görmeye devam ediyor. Bu konuda ise henüz geliştirilme aşamasında olan Exxen platformu Acun Ilıcalı ile beraber bu dünyaya adımını atmıştı.

Sürekli olarak dijitalleşme ve güncelliği önemseyen Acun Ilıcalı, bu noktada dijital platform Exxen’i duyurmuş. Ancak Exxen içerisinde ne gibi şeylerin olacağı belli olmamıştı. Ancak beklentiler tıpkı Netflix gibi dizi, film ve belgesele yönelik içerikler olmasıydı. Gelin şimdi bu platforma yönelik ortaya çıkanlar neler bakalım.

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu EXXEN geliyorAcun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu EXXEN geliyor

Exxen 1 Ocakta yayın hayatına başlayabilir

İlk aktarılan bilgilere göre bu yeni dijital platform Exxen’i 1 Ocak’ta resmen başlamış olarak göreceğiz. Exxen kapsamında öğrenilen ilk projede Camal Can ve Aleyna Tilki’nin başrolde olacağı müzikal bir dizi olacak. Ali Altay’ın proje tasarımını, Onur Ünlü’nün ise yönetmenliğini yapacağı Şeref Bey dizisinde ise Ertan Şaban, Haluk Bilginer gibi isimleri göreceğiz. Vahşi Şeyler adlı mini dizide ise Nurgül Yeşilçay’ın adı geçiyor. Ayda, Naim ve Müslüm gibi yapımlar ile bir hayli yükselişte olan Mustafa Uslu ise Exxen tarafında Hükümsüz adlı Özgü Namal’ın yer alacağı bir dizi projesine sahip olacak.

Sagopa ve Ceza jüri olabilir

Televizyon dünyasındaki başarısının yanı sıra dijital platformda da iyi bir başarı yakalamayı hedefliyor. Buna göre Burcu Esmersoy’un sunacağı Next Top Model, İbrahim Büyükak ve Beyazıt Öztürk’ün suncağı Pişti ile Tolga Çevik’in Arkadaşım Hoş geldin programı da yine Exxen’de göreceğiz. Ayrıca Ceza ve Sagopa’nın jüride olacağı bir rapstar yarışması da yine Exxen kullanıcılarını bekliyor olacak. Bu noktada her kitleden kullanıcıya hitap etmek adına çok farklı kişiler ve yeni isimlerde görebiliriz.

Ayrıca Arda Turan, Ezhel ve Bülent Ersoy gibi isimlerinde belgesellerini göreceğiz. Alex ve Hagi belgeselleri ile bilinen Mustafa Uslu’dan yeni yapımları da Exxen platformunda göreceğiz. Ayrıca YouTube dünyasının bilinen isimleri Reynmen ve Orkun Işıtmak’ta Exxen kapsamında çeşitli projelerdeki yerini alacak. Bakalım Exxen platformu ne derece ilgi çekecek hep birlikte göreceğiz.  


İlgili uygulamalar
Exxen hangi dizi, film ve programlarla geliyor?Exxen hangi dizi, film ve programlarla geliyor?

PAYLAŞ