Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı! - Haberler - indir.com

Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-27 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi olan Xiaomi’nin alt markaları arasında yer alan Black Shark, piyasaya sunduğu güçlü oyuncu telefonları ile dikkat çekiyor. Şirketin şimdi ise 3 Mart’ta yeni tanıtacağı oyuncu telefonu olan Black Shark 3 hakkında önemli detaylar ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde bazı özellikleri de ortaya çıkan modelin şimdi ise sahip olduğu üst seviye AnTuTu puanı ortaya çıktı. Daha çok kitlesi, mobil oyun tutkunu kullanıcılar olan Black Shark, bu oyuncu telefonu serisindeki üçüncü cihazı ile piyasaya girmeye hazırlanıyor. Diğer modellerde olduğu bu üçüncü ve en yeni bu model ile de yine üst seviye bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Geçtiğimiz günlerde ise Black Shark 3’ün 3 Mart 2020 tarihinde piyasaya sürüleceği şirket tarafından açıklanmıştı.

Black Shark 3 AnTuTu puanı ortaya çıktı

Heyecanlandıran ortaklık! Xiaomi Black Shark 3 için Tencent'le anlaştı!Heyecanlandıran ortaklık! Xiaomi Black Shark 3 için Tencent'le anlaştı!

Cihazın en önemli noktası olan işlemci gücü tarafında 5G destekli Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemci seti bulunuyor. 16 GB’e kadar RAM sunması beklenen bu model 120 Hz ekran yenileme hızına ve QHD bir ekran paneline sahip olacak. 65W hızlı şarj desteği ile 38 dakika gibi bir sürede sahip olduğu 5000 mAh’lik pilin dolduğu ifade ediliyor. Black Shark 3 modeli üst seviye bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanırken, cihazda Tencent Games için özel olarak hazırlanmış bazı yeni özelliklerinde olması bekleniyor.

Black Shark 3 modeline dair tüm detaylar 3 Mart’ta gerçekleşecek resmi etkinlik ile belli olacak.


Black Shark 3 Geekbench'te görüntülendiBlack Shark 3 Geekbench'te görüntülendi
Xiaomi Black Shark 3 tanıtım tarihi netleştiXiaomi Black Shark 3 tanıtım tarihi netleşti

PAYLAŞ