Yeni Oyun Canavarı MSI Infinite Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Oyun Canavarı MSI Infinite Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-03 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Son günlerde bilgisayar üreticilerinin yeni oldukça güçlü amiral gemisi leptop ve bilgisayar modellerini görmeye başladık. Şimdi ise bilgisayar üreticilerinde önde gelen markalardan birisi olan MSI, Computex Fuarı kapsamında yeni masaüstü bilgisayar modeli olan Infinite'nin tanıtımını gerçekleştirdi. Ön yüzeyinde bir elektrik devresi tasarımı ile gelen model MSI'ın Mystic Light yazılımı ile RGB renkler ile özelleştirilebiliyor. Yan yüzeyinde bulunan güçlendirilmiş cam paneli ise bilgisayara şık bir görünüm katıyor. Bu cam yüzeyin ayrıca şeffaf olduğundan ötürü kullanıcılara sistem donanımlarını görmeye yaradığınıda söyleyebiliriz.

Cihazın teknik donanım özelliklerine gelecek olursak, MSI Infinite, ödüllü ekran kartlarından olan MSI GAMING'ı kullanıyor ve işlemci tarafında Intel Core i7 ve Core i5 seçenekleri bulunuyor. Sistemin içerisinde kasanın belli bölgelerini soğutmaya odaklanmış olan ve MSI tarafından özel olarak geliştirilen Slient Storm Cooling 3 termal soğutmaya sahip durumda. VR uyumu ile gelen yeni MSI Infinite bilgisayar modelinde VR Link ve sanal gerçeklik cihazların kolay bağlanabilemesi için otomatik yazılım optimizasyonları bulunuyor. Windows 10 Home işletim sistemi yüklü olarak gelen modelin ön yüzeyinde özel HDMI portu ve VR link bulunuyor.

BU sistem performansı otomatik olarak optimize eden ve VR deneyimini engelleyebilecen yavaşlamaları engelleyen özel MSI One-Clik to VR yazılımı ile desteklenmekte. Infinite A'nın bağlantı noktarına bakacak olursak USB 3.1, dört adet USB 2.0 ve mikrofon girişleri bulunan modelde LAN ve HDMI'da yer alıyor. MSI GeForce GTX 1080 8GB GDDR5 desteğine sahip olan bu yeni masaüstü bilgisayar modeli Haziran ayında teknoloji marketlerde yerini alacak ve satış rakamı ise henüz belli olmuş değil.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ