Yeni Orta Seviye LG Q9 Tasarımı Ortaya Çıkt - Haberler - indir.com

Yeni Orta Seviye LG Q9 Tasarımı Ortaya Çıkt

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 17:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG, rakipleri karşısında tam olarak beklediği yükselişi 2018’de sergileyemedi. Yeni yıl ile beraber yepyeni amiral gemisi modellerini sunmaya hazırlanan şirketin şimdi ise yeni orta seviyeye hitap eden LG Q9 modeli ortaya çıktı. LG’nin amiral gemisi G serisi haricinde orta seviye cihazlarını sunduğu Q serisi modellerini pazarda görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise söz konusu LG Q9 modeli hakkında tasarım detayları belli oldu. Sızdırılan görsele göre cihazın büyük farklar ile gördüğü gözüküyor. Bu noktada sızan görsele göre LG Q9 modelinin çentikli bir ekrana sahip olarak geldiğini görüyoruz. Daha önceki sızıntılarda ise cihazın ekran çentiğinin olmadığı gözüküyordu.

LG Q9 Detayları

Yeni LG Q7 Serisinin Türkiye Fiyatı Belli OlduYeni LG Q7 Serisinin Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Tasarım noktasında cihazın LG G7 Fit modeline oldukça benzer bir yapıda geleceğini söyleyebiliriz. Eğer model sızıntılarda olduğu gibi gelirse LG’nin ilk defa amiral gemisi G serisinde tercih etmiş olduğu tasarım çizgisini Q modellerine entegre ettiğini göreceğiz. Bu tasarım ile beraber ise modelin orta üst seviye bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Modelin beklenen teknik detaylar tarafında ise cihazda 6.1 inç büyüklüğünde 19:9 oranlı bir ekranın bulunması bekleniyor. Daha önceki detaylarda da gözüktüğü üzere model orta seviye olacağı için işlemci tarafında Qualcomm’un Snapdragon 660 modeli tercih edilmiş durumda. 4 GB RAM’e sahip olacak cihaz 32 ve 64 GB dahili depolama seçenekleri ile gelecek.

Yeni LG Q9 Özellikleri Netleşti

LG’nin henüz kutu içinden Android Pie ile çıkan bir modeli bulunmuyor. Ancak LG Q9 ile beraber ilk defa kutu içinden Android Pie işletim sistemine sahip bir cihazın çıkması bekleniyor. Fiyat henüz belli olmazken cihazın 400 dolardan daha ucuz bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Bakalım model nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz.  


LG Q6 İçin Android Oreo YayınlandıLG Q6 İçin Android Oreo Yayınlandı
LG Q7 Plus, Türkiye'de tüketicilere sunulduLG Q7 Plus, Türkiye'de tüketicilere sunuldu
Yeni LG Q9 Özellikleri Belli OlduYeni LG Q9 Özellikleri Belli Oldu

PAYLAŞ