Yeni OPPO Find Modeli Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Yeni OPPO Find Modeli Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-13 12:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kamera özellikleri ile sektörde fark yaratması beklenen OPPO’nun Yeni Find X modeli ile ilgili önemli bir sızıntı yaşandı. Sızıntıda telefonun yeni tasarımı ilk defa gözler önüne serildi.

Akıllı telefon dünyasında son dönemlerin en çok konuşulan modellerinden bir tanesi olan OPPO Find X3 Pro, gelişmiş kameraları ile adeta bir fotoğraf makinesi özelliklerini kullanıcılara sundu. Bu nedenle de yeni modelde yer alacak donanımlar ve tasarım oldukça merak edilmeye başlandı. Yeni model tanıtılmadan önce özel bir prototipi ile görüntülendi. Mevcut sızıntı sayesinde şimdiden yeni telefon modelinin nasıl görüneceğine dair bir izlenim edinmek mümkün hale geldi. OPPO’nun yeni Find X modeli için yapılan sızıntı şöyle;

Sızıntı ile birlikte aynı zamanda telefona dair farklı detaylar da paylaşıldı. Resmiyet kazanmamış iddialara göre hep yeni model için özel bir sürüm de geliştirilebilir. Böyle bir durumun gerçekleşmesi halinde ise telefon modelinin isminin OPPO Find X3 Photographer Edition olabileceği konuşuluyor. Farklı kaynaklarda ise özel sürümün yanı sıra farklı bir isme sahip ikinci modelin de piyasaya sunulacağı öne sürülüyor.

Hangi iddia geçerli olursa olsun, şirketin güçlü kamera ve lensler ile desteklediği bir telefonu piyasaya sunacağı kesin. Yeni fotoğrafta özellikle arka tarafta deri ile kaplanmış bir tasarım dikkat çekiyor. Bu doğrultuda sadece telefonda yer alan donanımlar değil tasarımda da çeşitli farklılıklar kullanıma sunulabilir . Deri ile desteklenen metal tasarım, telefonda premium bir kullanım sunacak.

OPPO Find X3 Yeni Modelinde Hangi Donanımlar Kullanılacak?

Yeni modelde yer alacak donanımlar hakkında farklı kaynaklar, farklı iddiaları gündeme getirdi. Bununla birlikte telefonda Snapdragon 870 kullanılması bekleniyor. 50 megapiksel çözünürlük destekli Sony IMX766 ana kamera, 3 megapiksel yakınlaştırıcı sensör ve 2 adet 12 megapiksel kamera da telefonda yer alması beklenen özellikler arasında. 

OPPO, Find serisi ile yakaladığı başarıyı yeni telefonunda da sürdürmek isteyecektir. Bu bakımdan kullanıcılar yeni piyasaya sürülecek model ile birlikte Pro modeline göre çok daha iyi bir deneyim sunacak ve performans gösterebilecek bir model ile tanışmış olacak. 





PAYLAŞ