Yeni OnePlus Pro özellikleri ve tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Yeni OnePlus Pro özellikleri ve tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-08 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi OnePlus, bir süredir yeni orta segment akıllı telefon modeli olan OnePlus Z ile piyasada karşımıza geliyordu. Şimdi ise 2021 model amiral gemisi cihazı tasarımı ve patent iddiaları ortaya çıktı. Bugün itibariyle ise 2021 model OnePlus Pro özellikleri ve tasarım detayları belli oldu. OnePlus, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı üzerinden konsept tasarımcıları bir araya toplamıştı. Şirket bu noktada geleceğe dair fikirleri olan tasarımcıların hayallerini OnePlus’a iletmelerini istemişti. Daha sonra ise birçok konsept tasarımcı hayallerini paylaştı. İsabetli sızıntıları ile tanınan Twitter kullanıcısı ve konsept tasarımcı Ben Geskin de 2021 model OnePlus Pro amiral gemisinin tasarımını ve özellikleri bir post olarak paylaştı.

2021 model OnePlus Pro özellikleri ve tasarım detayları

Google iPhone ve iPad modelleri için güvenlik desteğini arttırıyorGoogle iPhone ve iPad modelleri için güvenlik desteğini arttırıyor

Bu zamana kadar sızdırılan ve ortaya sunulan rapor detaylarına göre tasarlanan konsept, önümüzdeki yıl çıkacak amiral gemisi OnePlus’lar için kafalardaki soru işaretlerini biraz daha netleştiriyor. Ekran altı kamera ile karşımıza çıkması beklenen OnePlus Pro, arka tarafında da kamera sensörleri belli olmayan yuvarlak bir kamera kurulumu barındırabilmesi bekleniyor. 6.7 inç 120 Hz QHD Plus bir ekran ile gelmesi beklenen bu cihazın 64 megapiksel ultra geniş açılı ana kamera ile 16 megapiksel 10x optik zoom teknolojili ikincil sensör, 3D ToF ve ekran altı 16 megapiksel selfie kamerası olması bekleniyor.

Qualcomm’un Snapdragon 875 işlemcisinden gücünü alması beklenen bu modelin 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama özellikleri ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca cihazın farklı RAM ve depolama versiyonlarının da olması bekleniyor. Warp Charge 60T hızlı şarj teknolojisine sahip olması beklenen bu modelde 5000 mAh’lik bir batarya yer alacak. Cihazın özellikleri ve detaylarının tanıtım ile beraber belli olması bekleniyor.


iOS 14 hangi iPhone modellerine gelecek?iOS 14 hangi iPhone modellerine gelecek?
OnePlus Z'nin özellikleri sızdırıldıOnePlus Z'nin özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ