Yeni Nintendo Switch'de hala USB 3.0 kullanılacağı konuşuluyor - Haberler - indir.com

Yeni Nintendo Switch'de hala USB 3.0 kullanılacağı konuşuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-31 10:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Piyasaya yeni sürülecek Nintendo Switch modelinde USB 3.0 teknolojisinin kullanılmaya devam edileceği öne sürüldü.

Alanının en iddialı modellerinden bir tanesi olan Nintendo Switch’in yeni versiyonu için geliştirme aşamaları tamamlandı. Kısa süre içerisinde marka tarafından özel bir tanıtımın düzenlenmesi ve piyasaya yeni bir versiyonun sunulması bekleniyor. Özellikle Nintendo Switch kullanıcıları için beklentilerin çok daha arttığı yeni modelde pek çok eski teknolojinin kullanılmaya devam edeceği belirtildi.

Nintendo Switch OLED ekranla gelebilirNintendo Switch OLED ekranla gelebilir

Nintendo Switch için yeni bilgiler sızdırıldı

İspanya'nın en ünlü oyun web sitelerinden bir tanesi olan Vandal’da ortaya yeni çıkan iddialarda 3.0 USB teknolojisinin kullanılmaya devam edeceği öne sürüldü. İnternet bağlantısını sağlanabilmesi adına internet portu ile birlikte gelecek olan yeni cihaz, bu bakımdan bağlantı seçenekleri ile yeni bir teknoloji sunmayabilir. Mevcut kullanıcılar her ne kadar daha hızlı teknolojilerin kullanılmasını beklese de Nintendo Switch bu konuda beklentilerin altında kalabileceğinin ilk işaretlerini verdi.

Yeni Nintendo Switch nasıl olacak?

Yapılan sızdırmaya göre yeni Nintendo Switch modeli bir önceki model ile aynı boyutlarda olacak. Ancak yeni bir stant geliştirilen model, kullanılabilirlik konusunda biraz daha cazip olabilir. Özellikle Microsoft tarafından tanıtımı yapılan Microsoft Surface modellerindeki gibi özel bir stant tasarımın yeni Nintendo Switch’te yer alabileceği belirtiliyor. Böyle bir yenilik ve kullanışlı özellik kullanıcıların Nintendo Switch’i daha kolay bir şekilde yönetmesini destekleyecek.

Bloomberg gibi güvenilir kaynaklarda daha önce modelde yer alabilecek bazı özellikler detaylı olarak aktarılmıştı. Bu iddialarda 7 inç Samsung OLED ekranın kullanılacağı ve önceki model ile benzer bir tasarımın tercih edileceği öne sürülmüştü.

Yeni Nintendo Switch ne zaman tanıtılacak?

Yapılan sızdırmalarda bilgiler belirtilen detaylarla sınırlı. Yeni modellerin ne zaman satışa sunulacağı net olarak bilinmese de montaja Temmuz ayı itibariyle başlanacağı düşünülüyor. Konsolun tanıtımı ve piyasaya sürülmesi ise Eylül ve Ekim aylarına doğru gerçekleşebilir. Bu bakımdan şirket tarafından herhangi bir açıklama yapılmayacağından dolayı iddiaların gerçek olup olmadığı Eylül ve Ekim aylarında yapılacak tanıtımlar ile birlikte ortaya çıkacak. Cihaz için henüz lansman tarihi belli olmamış olsa da özellikle 2021 yılının son çeyreği itibarıyla tanıtımın ve satış sürecinin başlatılması bekleniyor.


Nintendo Switch Pro iddialı geliyorNintendo Switch Pro iddialı geliyor

PAYLAŞ