Yeni Nesil Surface Pro Modeli Gözüktü - Haberler - indir.com

Yeni Nesil Surface Pro Modeli Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-24 10:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İnternet devi Microsoft son zamanlarda Surface serisi dizüstü bilgisayarları ile iyi bir başarı ivmesi yakaladı diyebiliriz. Özellikle son zamanlarda yeni bir Surface bilgisayar modelinin tanıtılacağı bekleniyordu. Şimdi ise bu yeni cihaz hakkında bir görsel internet ortamına sızdırıldı. Sızıntı yine bilindik isim Evan Blass tarafından gerçekleştirildi. Bilindiği üzere internet ortamında teknoloji cihazlar ile alakalı yaptığı sızıntılar ile bilinen evleaks kullanıcı isimli Evan Blass bu sızıntılarına Microsoft tarafından yeni bir ürün daha ekledi. Yapılan paylaşım ile yeni nesil Surface Pro modeline ait olduğu iddia edilen bir görsel ortaya çıktı.

Ortaya çıkan görsele göre konuşacak olursak Microsoft, yeni nesil cihazı ile beraber tasarımsal anlamda çok farklı adımlar gerçekleştirmese de daha temkinli bir şekilde gideceğe benziyor. Bu noktada eski tasarımı seven kullanıcılar için oldukça iyi bir tasarıma sahip olması beklenen yeni model ise yeni bir tasarım anlayışı bekleyenleri üzeceğe benziyor. Microsoft'un yeni Surface Pro serisi dizüstü bilgisayarında olacak olan asıl farklılığın ise iç donanım bölümünde olacağı bekleniyor.

Öyle ki söz konusu bu değişiklik ile bu bilgisayarda yeni nesil Kaby Lake işlemcisi kullanılacak ve ekran çözünürlüğü noktasında ise tatmin edici üst seviye değerlerin sunulması bekleniyor. Yapılan sızıntı ile modelin görseli haricinde herhangi bir teknik özellik sızdırılmış değil. Son zamanlarda iddialar ve sızıntıları artmaya devam eden Surface Pro modelini Microsoft tarafından yalanlama gelsede, cihazın yolda olduğu bir gerçeğide bulunuyor. 23 Mayıs tarihinde Çin üzerinde gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında yeni bir tablet modelinin tanıtılması da bekleniyor. Bu yeni bilgisayarın teknik bilgileri, çıkış tarihi ve fiyat bilgisi hakkındaki en net bilgilerin yakın zamanda ortaya çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ