Yeni Nesil Samsung Galaxy S Serileri İddialı Olacak - Haberler - indir.com

Yeni Nesil Samsung Galaxy S Serileri İddialı Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-09 15:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung'un popüler Galaxy serisindeki en büyük değişikliği Galaxy S7 sonrasında Galaxy S8 serisi ile beraber görmüştük. Ancak Galaxy S9 modeli için büyük tasarım değişiklikleri olmasada, Samsung'un Galaxy S serisinin tasarımı üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü biliyoruz. Yeni ortaya çıkan bir görsele göre Samsung'un nihai tasarımının hedefi olduğu düşünülüyor. Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinde kullandığı tasarım çizgisi ile bir önceki nesile göre çerçeve inceliği noktasında herhangi bir değişiklik sunmamıştı. Birçok kişi yeni nesil amiral gemisi ailesinde tasarımın hiç iyileştirilmemesi eleştirilmişti.

Ancak yeni sızıntılara göre Ice Universe tarafından şirketin Galaxy S serisi amiral gemisi modeller için daha önce uygulanmamış bir şıklıkta tasarım üzerinde geliştirmelerini sürdürdüğü düşünülüyor. Yeni görsel Samsung'un tasarım hedeflerini ortaya çıkarırken, modelin dört tarafınında oldukça ince çerçeve tasarımına sahip olduğunu görüyoruz. Ancak şirketin bu yeni teknolojiye sahip tasarımı pazara sürüp sürmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Fakat üretici marka Samsung'un ekran çerçeveleri noktasında dört bir tarafı da tamamen yok etme amaçları arasında yer alıyor diyebiliriz.

Bildiğiniz üzere Apple, Huawei ve Xiaomi gibi popüler telefon üreticileri ekran çerçevelerini yok etmek adına modellerini çentikli bir tasarım ile geliştirdiler. Samsung ise bu çentik alanı bir iyileştirme olarak kabul etmeyerek ekran çerçevelerini hem üst hemde alt kısımdan da yok etmek istiyor. Şirketin bu çentiksiz ancak çerçevesiz tasarıma sahip modelleri için 3D kamera geliştirmeleri yapan Mantis Vision şirketi ile birlikte çalışmalara başladığı biliniyor. Diğer yandan yeni amiral gemisinde ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile beraber ise üç kameralı bir sistemin kullanılması bekleniliyor.





PAYLAŞ