Yeni nesil Nintendo Switch satışa ne zaman sunalacak? - Haberler - indir.com

Yeni nesil Nintendo Switch satışa ne zaman sunalacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 15:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Daha önceden siz değerli okurlarımız için oyun devi Nintendo Switch hakkına birçok haber yayınladık. Ancak Nintendo Switch'in satış tarihi hakkında net bir şeyler söyleyemiyorduk. Hep bir belirsizlik söz konusuydu ve gündemde birçok dedi kodu dolanıyordu. Fakat bugünden itibaren Nintendo Switch satış tarihi kesinleşti. Herkesin merakla beklediği Nintendo Switch'in satış tarihini indir.com okurlarına bu özel bilgiyi ilk veren biz olmak istedik. Peki tarih ne zaman?

Yeni Nintendo Switch'te eskiye nazaran daha parlak ekranla beraber aynı zamanda daha ince ve daha tasarruflu ekran ile karşılaşacak olan kullanıcılar, muhtemelen büyük bir donanım ilerlemesi göremeyecek. Nintendo Switch'de yapılan yenilikler genellikle kozmetik olduğunu sizlerle paylaşalım. Firma yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre Nintendo Switch'in daha uzun soluklu bir cihaz olmasını istediklerini duyurmuştu. 

'Kaptan Toad: Treasure Tracker' Nintendo Switch ve 3DS'egeliyor'Kaptan Toad: Treasure Tracker' Nintendo Switch ve 3DS'egeliyor

Nintendo Switch'lerin satışları tarihleri ne zaman?

Kullanıcılar yalnızca satış tarihini merak etmiyor. Satış tarihi ile beraber aynı zamanda Nintendo Switch'in DS ve 3DS için gerçekleşecek olan projeleri merak ediyor. Hal böyle olunca şirketin ürettiği Nintendo Switch hakkında çok fazla detaylı bilgiler yer almıyor. Bu nedenden dolayıda kullanıcılar heyecanla yayınlanan her Nintendo Switch haberini okuyor. Firma daha önceden 3DS'lerin başlangıç seviyesi çocuk konsolları olduğunu savunduğu gibi bunun bir karşılığının olmadığını ifade ediyorlar. Bu özelliği ise pahalı bir Nintendo Switch ile karşılamanın çok zor olduğunu ifade ediyorlar. Asıl konumuza geri dönecek olursak ise yeni nesil Nintendo Switch'lerin 2019 yılında satışa sunulacağı kesinleşti. 


 




Nintendo Switch sahipleri Facebook ve Twitter arkadaşlarını ekleyebilecekNintendo Switch sahipleri Facebook ve Twitter arkadaşlarını ekleyebilecek
Fortnite Nintendo Switch için yayınlanıyorFortnite Nintendo Switch için yayınlanıyor
Nintendo Switch Türkiye'ye geliyorNintendo Switch Türkiye'ye geliyor

PAYLAŞ