Yeni Nesil Kelime Oyunu: LEX (Video) - Haberler - indir.com

Yeni Nesil Kelime Oyunu: LEX (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Her yaştan ve her seviyeden mobil kullanıcının hiç sıkılmadan oynayacağını düşündüğümüz LEX, sonsuz koşu ve kelime üretme türlerinin bir araya getirildiği eğlenceli bir mobil kelime bulma oyunudur.

Size verilen harfleri ve sınırlı süreyi kullanarak yeni kelimeler üretmeye çalışacağınız oyunda, en uzun kelimeyi üreterek en yüksek puanı elde etmeniz gerekiyor. Hatasız bir şekilde devam ettiğiniz sürece bitmeyen oyunda ayrıca kullandığınız her kelimenin yerine bir yenisi geliyor.

LEX

Kelime ürettikçe arka planda resim de oluşmaya başlayan oyunda, her bölüm için yeni bir arka plan resmiyle oyuna başlayabiliyorsunuz. Özellikle küçük yaştaki oyuncuların güvenliği de düşünülmüş olan oyunda bir de kötü söz filtresi yer almaktadır. Bu sayede de küçük çocuklar oyunda kötü sözler (küfür,argo) gibi karşılaşmadan oyunu güvenli bir şekilde oynayabiliyorlar.

Sadece 2 TL ücret karşılığında Android, iPhone ve iPad cihazlarda oynayabilen LEX'i aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




LEX Tanıtım Videosu


PAYLAŞ