Yeni Nesil iPad Mini 5 Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Yeni Nesil iPad Mini 5 Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 18:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Normal iPad tabletlerini büyük bulunlar için Apple tarafından 2012 yılında bir iPad Mini serisi ortaya çıkmıştı. O günden beri yeni bir modelini sunmayan Apple’dan yeni gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi ise yaşanan gelişme ile beraber iPad Mini serisinin yepyeni bir üyesi ortaya çıktı. Büyük ekran sevmeyen kullanıcıların tercih edebileceği bu modelin uygun fiyatlı bir iPad Mini 5 olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Bildiğiniz üzere şirket 30 Ekim ile beraber yepyeni iPad Pro modellerini tanıtmış ve yenilikçi tasarımı ile dikkat çeken bir model serisi olmuştu. Şimdi ise Apple’ın yeni nesil bir iPad Mini üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. China Times kaynaklı habere göre önümüzdeki yılın ilk çeyreği ile beraber iPad Mini 5 modelini görebiliriz.

iPad Mini 5 Yakında Gelebilir

iPad Pro 2018 Antutu Rekorlarını Alt Üst EttiiPad Pro 2018 Antutu Rekorlarını Alt Üst Etti

Apple’a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre markanın iPad Mini 5 modelini Spring Forward etkinliği ile beraber resmi olarak görmemiz bekleniyor. Bu yıl ilk defa gerçekleşecek olan Spring Forward etkinliği ile 9.7 inçlik Mini bir model ile gelmesi bekleniyor. Apple’ın geliştirmiş olduğu bu yeni modelin sahip olacağı özellikler haricinde uygun fiyatlı bir model olarak ön plana çıkması bekleniyor. Apple’ın yeni nesil bu Mini modelinin eski nesil bir işlemciden gücünü alması bekleniyor. Bu kapsamda ise yüksek bir ihtimal bir önceki nesil amiral gemisi işlemcisi olan A11 Bionic çipini Mini 5’te göreceğiz. Ayrıca modelin Face ID mi yoksa Touch ID ile mi geleceği de henüz belli olmuş değil.

iOS 12.1.2 yayınlandı, Türkiye'ye Apple'dan güzel haber

Ancak markanın Face ID kullanmayarak bu noktada maliyeti düşürmesi ve uygun fiyatlı bir model olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Touch ID ile gelmesi beklenen bu uygun fiyatlı tablet modelinin şık tasarımı ile de tercih edilebilir bir model olması bekleniyor.


iPad Pro 2018 Modeli Türkiye'de Satışa SunulduiPad Pro 2018 Modeli Türkiye'de Satışa Sunuldu
Yeni iPad Pro İçin Dayanıklılık Testi YapıldıYeni iPad Pro İçin Dayanıklılık Testi Yapıldı
Netflix, 12.9 inçlik iPad Pro İçin Güncelleme SunduNetflix, 12.9 inçlik iPad Pro İçin Güncelleme Sundu

PAYLAŞ