Yeni Nesil iPad Air Tanıtıldı, Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Yeni Nesil iPad Air Tanıtıldı, Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-19 16:41:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın sevilen tablet serisi olan iPad serisine yeni modeller eklenmeye devam ediyor. Şimdi ise var olan iPad modellerine ek olarak iki yeni iPad cihazı daha eklendi. Yeni tanıtılan modeller arasında en dikkat çekeni ise yeni iPad Air oldu. iPad Air modeli haricinde yeni bir iPad mini gelirken, bu model birinci nesil Apple Pencil ile uyumlu olarak çalışabilecek. 64 ve 256 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olacak bu yeni tablet modelleri güçlü işlemci olan A12 Bionic çip seti ile geliyor. Ayrıca cihazların retina ekrana sahip olduğunu belirtelim.

Dikkat Çekici Model iPad Air

Dördüncü Nesil iPadler, iPad Air 2 Cihazları İle DeğiştirilecekDördüncü Nesil iPadler, iPad Air 2 Cihazları İle Değiştirilecek

Bu yeni iPad Air modeli 10.5 inç ile gelirken iPad mini modeli ise 7.9 inç ekran büyüklüğü ile karşımıza çıkıyor. Yeni iPad Air’da 2224 x 1668 piksel ekran çözünürlüğü bulunurken, iPad mini’de ise 2048 x 1536 piksellik bir çözünürlük bizleri karşılıyor. Yeni cihazların arka yüzeyinde 8 megapiksellik kamera bulunurken FaceTime kamerası ise 7 megapiksel fotoğraf çekiyor. HD video çekim yapabilen her iki cihazda da Touch ID desteği bulunuyor.

Yeni Apple tabletlerin ikisi de birinci nesil Apple Pencil ile uyumlu olarak çalışıyor. Ayrıca Apple Pencil’in ayrı olarak satıldığını ve ülkemizde 699 TL fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim. Apple’ın ülkemizde gelecek haftadan itibaret satmaya başlayacağı modellerin iPad mini olanı 2799 TL ve iPad Air ise 3499 TL fiyatlarına sahip olacak.


Yeni iPad Air'ın Fiyatı ve Özelikleri DuyurulduYeni iPad Air'ın Fiyatı ve Özelikleri Duyuruldu

PAYLAŞ