Yeni nesil GTA V bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak! - Haberler - indir.com

Yeni nesil GTA V bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-10 19:00:05
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

GTA V için yeni bir sürüm ya da versiyon bekleyenler için üzücü bir haber geldi. Yapılan son açıklamaya göre Kasım 2021 tarihinde piyasaya sunulması beklenen yeni sürüm ertelendi.

GTA V Remastered adı ile duyurulan yeni sürüm hakkında olumsuz bir gelişme yaşandı. Konu ile ilgili edinilen son bilgilere göre geliştirici firma, mevcut sürüm için erteleme kararı aldı.

Rockstar Games’ten hayranları üzen haber!

Rockstar Games tarafından geliştirilen oyun için yapılan ilk açıklamalarda, yeni versiyonun 2021 yılının Kasım ayı itibarıyla piyasada olacağı belirtilmişti. Bu durum özellikle oyun oynayan kullanıcılarda yeni bir heyecan yaratsa da sebebi henüz açıklanmayan nedenlerden dolayı oyun ertelendi. Yapılan yeni açıklamada yeni versiyonun 2022 yılının Mart ayı itibari ile piyasaya sunulacağı belirtildi. Bu nedenle oyunu oynamak isteyenler için birkaç aylık daha bekleme süresine ihtiyaç var.

İlk Kez 2013’te Duyurulmuştu

İlk olarak 2013 yılında piyasaya sunulan ve aradan geçen yıllara rağmen hala popülerliğini koruyan oyun, yeni versiyon ile birlikte oyunculara yeni deneyimler sunacak. Bu nedenle de uzun zamandan beri beklenti haline gelen yenilenmiş sürüm için şu anda sadece paylaşılan bir video bulunuyor.

GTA V Remastered Neler Sunacak?

Rockstar Games mevcut erteleme hakkında herhangi bir detay vermemiş olsa da yapılan değerlendirmelerde daha stabil bir oyunun piyasaya sunulmak istenmesi yer aldı. Bu nedenle de biraz daha geliştirme süresine ihtiyaç duyan geliştirici şirket, böylece yaptığı gecikme ile birlikte kendine zaman tanımış oldu.

Oyun tarihinin en çok satan 2. oyunu olarak büyük bir başarı yakalayan GTA V, aynı zamanda Rockstar Games in de yüksek gelirler elde etmesini sağladı. 150 milyon kopyadan daha fazla satış yapan Minecraft'ın arkasında yer alan GTA V'in özellikle yeni sürümü ile birlikte daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilmesi bekleniyor. 2022 yılının Mart ayı itibarıyla piyasaya sunulacak olan oyun aynı zamanda İlk 3 ay boyunca PlayStation 5 konsol oyuncularına ücretsiz olacak. 3 ay boyunca oyunu dilediği gibi oynayabilecek oyuncular ise ücretsiz dönem sona erdikten sonra ücretli versiyonu satın alarak oyun heyecanına devam edebilecek.





PAYLAŞ