Yeni Nesil Enerji Konferansı 24 Kasım'da Gerçekleşecek! - Haberler - indir.com

Yeni Nesil Enerji Konferansı 24 Kasım'da Gerçekleşecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 15:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Etkinlik

Yeni Nesil Enerji Konferansı (YEK) enerjiyi ve güç teknolojilerini bir bakış açısı ve bütün boyutlarıyla ele almak, bu alandaki farklı düşünce ve projeleri paylaşmak amacı ile sektöründeki gelişmeleri ve yeni teknolojileri keşfetmek isteyen yenilikçi ve yaratıcı mühendis ve mühendis adaylarını, genç profesyonelleri sektörün liderleri ile buluşturuyor. Bu etkinlik 24 Kasım tarihinde gerçekleşecek.

Yeni Nesil Enerji Konferansı 24 Kasım'da Gerçekleşecek!

Ülkemizin farklı yerlerinde yaklaşık 400 katılımcı gelecek. Gün boyunca konferanslar verilecek ve açılacak standlar ile firmalarla ve konuşmacılarla bir araya gelme fırsatı sunulacak. Yeni Nesil Enerji Konferansı, mühendisliğin ve teknolojinin yükselen şehri İzmir'in enerji konusundaki öncü etkinliklerinden YEK 18'i ve IEEE DEU PES'in geçen senelerde düzenlediği UYEG'i temel alarak biraz daha genişletmeyi hedefliyor. Bu kapsam içerisinde YEK, güç ve güç sistemleri, nükleer enerji, iklimlendirme gibi konuları ele alarak hedef kitlelerini arttırarak büyük bir etkinlik haline gelmeyi planlıyor. Etkinlikte konuşulacak başlıca konular:

Türkiye, rüzgar enerjisine yatırım yapıyorTürkiye, rüzgar enerjisine yatırım yapıyor

  • Nükleer enerji
  • İklimlendirme
  • Güç ve Güç sistemleri
  • Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Teknolojileri
  • Akıllı şehirler
  • Smartgrid
  • Enerjide Dijitalleşme
  • Sıfır Karbona Yönelme

Yeni Nesil Enerji Konferansı 24 Kasım 2018 tarihinde, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü  Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenecek. Bu etkinliğe öğrenciler, genç profesyoneller, akademisyenler, firma yetkilileri katılacak.

 


Google yenilenebilir enerjiye geçiyorGoogle yenilenebilir enerjiye geçiyor
Vestel'den enerjisini paylaşan telefon: Venus V4Vestel'den enerjisini paylaşan telefon: Venus V4
Apple, yenilenebilir enerji kaynakları için yeni şirketler ile görüştüApple, yenilenebilir enerji kaynakları için yeni şirketler ile görüştü

PAYLAŞ