Yeni Need for Speed'in Beta Süreci Başladı - Haberler - indir.com

Yeni Need for Speed'in Beta Süreci Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-14 12:00:10
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Oyun

Need for Speed, hayranlarının isteklerine ses verdi ve modifiyede sınır olmayan bir oyunla geliyor. Çıkışına bir aydan az bir süre kala yeni Need for Speed'in Beta kayıt sürecine başlandı.

Ghost Games ve Electronic Arts'ın ortaklaşa olarak yapımcılığını üstlendiği oyun, Need for Speed'in beyaz bir sayfa açması anlamına geliyor. Underground 1 ve 2 temasını konu belirlediklerini açıklayan yetkililer gece yarışlarının heyecan verici atmosferini tekrar hayranlarına yaşatacaklar.

Otomobil kültürünü en iyi şekilde yansıtabilmek için Speedhunters ile çalışan yapımcılar, oyuncular için derinlemesine modifiye seçenekleri sunmak için çok mesai harcadıklarını dile getirdiler. 

Beta süreci için kayıt yaptıran oyuncular, Beta'nın yayınlanmasıyla oyunu ilk kez konsollarında deneyebilecekler. Önümüzdeki günlerde Beta çıkışını yapacak olan NFS, 3 Kasımda final versiyonuyla raflardaki yerini alacak. 

Sadece Playstation 4 ve Xbox One konsol kullanıcıları için başlatılan Beta sürecine kayıt yaptırmak için needforspeed.com adresine girip EA Account'unuz ile başvuru yapabilirsiniz.





PAYLAŞ