Yeni Need For Speed oyunu gözüktü! - Haberler - indir.com

Yeni Need For Speed oyunu gözüktü!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-01 15:33:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Oyun sektörünün önemli isimlerinden Electronic Arts, yeni Need for Speed oyununu bu yıl içerisinde sunmaya hazırlanıyor. Oyun henüz tanıtılmada da oyunun kısa süre içerisinde sunulacağı hakkında çeşitli söylentiler mevcuttur. Aksiyon hız ve arabalar ile beraber heyecan verici bir mücadele içerisinde yer almak için sizde Electronic Arts tarafından üretilen Need for Speed oyununu beklemeniz gerekecek. 

Hız tutkunları için özel olarak üretilen Need for SpeedHeat, Gameware adlı Avusturyalı perakendeci tarafından PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 67,99 euro fiyat etiketi ile beraber siparişe açtı ve bunun ardından kısa bir sonra ise oyunu kaldırdı. Oyunun çıkış tarihi hakkında kesin bir tarih belirlenmiş değildir. Bunun yanı sıra aynı zamanda oyunun kapak kısmı da gerçek ile pek fazla uyuşmuyor. Bununla beraber kapak kısmı Need for Speed No Limits baz alınarak hazırlanmış.

Need For Speed Payback Sistem GereksinimleriNeed For Speed Payback Sistem Gereksinimleri

Oyun sektörünün başarılı isimlerinden Electronic Arts stüdyosu oyunun adına dair herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı fakat oyunun adı Need for Speed Heat olsun ya da olmasın oyunun bu yıl içerisinde çıkarılması adına bir an önce tanıtımının gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bu konu ile ilgili en yakın tarih ise 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Gamescom 2019 etkinliği olacaktır. Hatta özellikle Electronic Arts stüdyosunun Gamescom 2019 etkinliği kapsamında özel bir basın toplantısı gerçekleştireceği bu ihtimali oldukça artırıyor.

Oyunun bu yıl içerisinde oyuncuların beğenisine sunulması için tanıtım işlemlerinin kısa süre içerisinde gerçekleşmesi beklenen durumlar arasında yerini alıyor. Uzun süredir üzerinde çalışılan ve hız tutkunları için eşsiz bir oyun dünyası sunmak adına geliştirilen Need for Speed Heat dünyasında yarış arabalarından birini seçerek belirlenen hedefler doğrultusunda hareket edeceksiniz. Burada önemli olan noktalardan biri araba seçimlerini ve kendi tarzınıza göre yapacağınız özelleştirme seçenekleri olacak. Sonrasında ise rakiplerinizi geride bırakacak ilerleyeceksiniz. 

 


İlgili uygulamalar
Need For Speed 2015 Sistem GereksinimleriNeed For Speed 2015 Sistem Gereksinimleri
Need For Speed: The Run sistem gereksinimleriNeed For Speed: The Run sistem gereksinimleri
25 Yıllık Need for Speed Geri Dönüyor!25 Yıllık Need for Speed Geri Dönüyor!

PAYLAŞ