Yeni Need For Speed oyunu geliyor - Haberler - indir.com

Yeni Need For Speed oyunu geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-14 12:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Criterion Games’e yeniden devredilen Need for Speed 2021’in çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri belli oldu.

Oyun dünyasının efsane oyunlarından Need for Speed ilk çıktığı günden beri yarış oyunu tutkunlarının en sevdiği oyunlar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz senelerde  EA Games’in oyun politikası nedeniyle eleştiri bombardımanına tutulsa da, yarışseverler için hala önemli bir yere sahip olan serinin yeni oyunu yolda.

Yeni Need For Speed oyunu gözüktü!Yeni Need For Speed oyunu gözüktü!

Bildiğiniz gibi Need for Speed serisinin Ghost Games stüdyosundan alınması ve Criterion Games stüdyosuna devredilmesi pek çok spekülasyonu da beraberinde getirmişti. 2015 yılında EA Games tarafından Ghost Games’e devredilen seriye gelen ilk yenilik anlık çevrimiçi yarışlar olmuştu.

Need for Speed: Payback oyunuyla ise oyuncuların alışkın oldukları sahneli hikaye modu geri geldi ve oyun mekaniklerinde bazı değişiklikler yapıldı. Her yıl gelişmiş grafiklerle karşımıza çıkan NFS serisinin geçtiğimiz yıl ki oyunu Need for Speed: Heat’ti. Hikaye moduyla  oyunculara birlikte çok aracı detaylı modifiye etme olanağı tanıyan ve sürüş mekanikleri üzerine kurulmuş bir oyun olan Need for Speed: Heat’ti oyunlar tarafından beğeniyle karşılanmıştı.

NFS tutkunları Gost Games’in Need for Speed oyunlarına alışmışlardı ki EA Games bünyesinde bulunan  Ghost Games’te küçülmeye giderek oyunu Criterion Games’e devretti.

Serinin eski stüdyosu olan Criterion Games’in yeniden NFS serisini üstlenmesi oyuncularda büyük bir ön yargıya neden olmuştu. Stüdyo değişiminden sonra serinin Criterion Games’teki oyunu 2021 yılı içinde oyuncuların beğenisine sunulacak.

25 Yıllık Need for Speed Geri Dönüyor!

İlk görüntüleri, 2020 yılının Haziran ayında düzenlenen EA Play Live etkinliğinde oyuncuların beğenisine sunulan oyunun görsellerine bakarak grafiklerin gerçekten yeni nesle yakışır olduğunu söylemek yanlış olmaz. Gerek yansımalar, gerek ışıklandırma gerekse detay konusunda oyuncuların karşısına gelişmiş grafiklerle çıkan Criterion Games NFS serisinde oldukça iddialı gibi duruyor.

Need for Speed 2021 çıkış tarihi ne zaman?

Bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre Criterion Games Need for Speed’in yeni serisini 2021 senesinin Ekim ayına kadar tanıtmış olacak. Yeni serinin adının ise  Need for Speed: Paradise olacağı iddia ediliyor.

Need for Speed 2021 tahmini sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: 64 bit Windows 8.1 veya 10
  • İşlemci: Intel Core i7-4790, AMD Ryzen 3 1300X
  • RAM: 12 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080, AMD RX 570
  • Depolama: +70 GB boş alan

 

 


Need For Speed: Heat tanıtım videosu yayınlandıNeed For Speed: Heat tanıtım videosu yayınlandı
Need for Speed Heat sistem gereksinimleriNeed for Speed Heat sistem gereksinimleri

PAYLAŞ