Yeni Motorola Razr'ın bazı teknik özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Yeni Motorola Razr'ın bazı teknik özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-26 11:46:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

İlk defa geçtiğimiz Kasım ayında ortaya çıkan Motorola’nın katlanabilir akıllı telefon modeli Razr için ikinci nesil versiyona dair donanım ve yazılım özellikleri sızdırıldı. Akıllı telefon pazarında beklediği yükselişi yakalayamamış olsa da, sunduğu modeller ile dikkatleri üzerine çeken Motorola çalışma ve gelişmelerini sürdürüyor. Birinci versiyonu ilk defa Kasım ayında kullanıcıları ile buluşan Motorola’nın katlanabilir akıllı telefon modeli Razr, ikinci nesil versiyonunun geleceği haberleri geçtiğimiz günlerde Motorola’nın bir kuruluşu olan Lenovo tarafından açıklanmıştı. Motorola, orta segment bir telefona göre yüksek bir fiyat etiketine sahip Razr serisinin sahip olduğu açıkları, telefon katlandığı zaman dışta kalan ekran üzerinde yapılan yenilikler ve iyileştirmeler ile beraber bir nebze düzeltmeye çalışmıştı.

Eylül ayında geleceği söylenen yeni nesil Razr ile alakalı tasarım ve görsel detaylar henüz bilinmiyor. Ancak XDA Developers tarafından sızdırılan görseller doğrultusunda, modelin yazılım ve donanım özelliklerine ulaşılmış durumda. Gelin şimdi yeni nesil Motorola Razr, neler sunacak bakalım.

Resmi olarak tanıtılan Motorola Edge Plus özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Motorola Edge Plus özellikleri ve fiyatı

Yeni nesil Motorola Razr özellikleri

  • Qualcomm Snapdragon 765 yonga seti (Birinci nesil: Qualcomm Snapdragon 710)
  • 8 GB RAM (Birinci nesil: 6 GB RAM)
  • 256 GB dâhili depolama alanı (Birinci nesil: 128 GB)
  • 2.845 mAh batarya (Birinci nesil: 2.510 mAh)
  • 20 MP ön kamera ve ISOCELL Bright GM1 sensörüne sahip 48 MP arka kamera (Birinci nesil: ön kamera 5 MP, arka kamera 16 MP)
  • Android 10 işletim sistemi
  • Motorola Razr Gen 2 “XT2071-4 arayüz
  • 6,20 inç pOLED 2142×876 değerlerine sahip ana ekran ve 2,69 inç gOLED 800×600 değerlerine sahip dış ekran (Quick View)
  • Snapdragon X52 modem ile 5G desteği

Yeni gelecek olan Razr modelinin iyileştirme ve daha iyi donanım parçaları ile daha iyi bir geri dönüş alması bekleniyor. Şuan için bilinenlerin bu kadar olduğunu söyleyebiliriz.


Motorola Edge+ kutusundan güncellemeyle çıkıyorMotorola Edge+ kutusundan güncellemeyle çıkıyor
Motorola One Fusion Plus'ın render görüntüsü sızdırıldıMotorola One Fusion Plus'ın render görüntüsü sızdırıldı

PAYLAŞ