Yeni Motorola One Çentik ve Çift Kamerayla Geliyor - Haberler - indir.com

Yeni Motorola One Çentik ve Çift Kamerayla Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-21 11:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarında bir türlü beklediği yükselişi sergileyemeyen Motorola cephesinden yeni nesil modellere uygun olarak çentikli bir modeli yakın zamanda göreceğiz. Bir süre önce çıkan modelleri çentiksiz standart olarak gördüğümüz Motorla'nın şimdi ise yeni One Power modeli ile çift kamera ve çentikli ekran tasarımı göreceğiz. One Power modelinin ortaya çıkan bazı fotoğraflarına göre cihazın tasarım detayları netleşmiş oluyor. Daha çok tanıtım ve konsept fotoğraflarını gördüğümüz modele dair şimdi ise gerçek ortam görselleri ortaya çıkmış durumda. Android One kapsamında yer alan bu yeni modelin geçen yılın modeli olan Moto X4'ün devamı niteliğinde olması bekleniyor.

Diğer yandan ortaya çıkan bazı Moto X5 geliştirmelerinin kalkması haberleri sonrasında bu durum destekleniyor diyebiliriz. Moto X4 serisinde alüminyum bir kasa tercih eden Motorola şirketinin yeni One Power modelinde cam bir kasa tasarımı tercih edilmesi bekleniyor. Uygun fiyatlı seri olan Moto E5 ve E5 Play modellerinde ise materyal olarak cam tercih edilmişti. Bu nokta Motorola One Power modelinin de uygun fiyatlı bir cihaz olması bekleniyor. Ancak bu yeni model farkını çift lense sahip kamera ve çentikli ekran yapısında gösterecek. Bu kameralar 16 ve 5 megapiksel olarak çözünürlüklere sahip durumda.

Görsellere göre modelin USB-C giriş seçeneğine sahip olarak çift hoparlör ile gelmesi bekleniyor. 3780 mAh'lik bir bataryaya sahip olan cihazın Android 8.1 Oreo sürümü ile kutu içerisinde çıkması bekleniyor. Modelin muhtemel olarak Android P sürümüne de kavuşması beklenirken cihazın yakın bir zamanda resmi olarak duyurulması bekleniyor.





PAYLAŞ