Yeni Motorola Moto C Serisi Resmileşti - Haberler - indir.com

Yeni Motorola Moto C Serisi Resmileşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-17 12:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticilerinden dolan Motorola, pazara yeni giriş segmentine yönelik bir model sokmaya hazırlanıyor. Belirtilene göre daha çok gelişmekte olan ülkeler için giriş seviye bir akıllı telefon modeli üreten Motorola'nın bu yeni modelinin haberleri bir süredir dolanıyordu. Şirketin Moto C ve Moto C Plus olarak isimlendirdiği yeni akıllı telefon modelleri nihayet gözler önüne çıktı. Motorola Moto C ve Moto C Plus modelleri ilk defa akıllı telefon kullanacaklara yada bütçe anlamında henüz gelişmekte olan kesimlere uygun fiyatı ile sunulacak. Cihazın teknik özelliklerine bakarsak modellerde 2 megapiksel çözünürlüğe sahip bir ön kamera bulunacak.

Arka yüzeyde ise Moto C modelinde 5 megapiksel bir kamera olurken, Moto C Plus modelinde ise 8 megapiksellik bir kamera olacak. İki akıllı telefon arasındaki teknik özellik farkı sadece kamera değil pil kapasitesinde de olduğu gözüküyor. Moto C modelinde 2350 mAh büyüklüğe sahip bir batarya kapasitesi olurken, Moto C Plus modelinde ise 4000 mAh'lik büyük diyebileceğimiz bir batarya bulunacak. Moto C Plus kardeşi C modeline göre bataryada olduğu gibi ekran noktasında da büyük konumda. 16 GB dahili depolama alanı bulunacak olan Plus modelinin aksine Moto C'de ise 8 GB kapasite alanı bulunuyor.

Moto C Plus modeli kullanıcılara çift SIM kart desteği sunarken her iki akıllı telefon modeli ise ilkbahar sonu ile beraber Avrupa, Asya gibi bölgelerdeki raflarda yerini alacak. 3G bağlantıya sahip Moto C modeli Avrupa üzerinde 89 avro fiyat etiketi ile satılırken, 4G destekli Moto C modeli için ise 99 avro ödenmek zorunda olunacak. Moto C Plus modelinin ise 120 Avro fiyat etiketine sahip olduğunu belirtebiliriz.





PAYLAŞ