Yeni Mobil Tarayıcı Opera Touch iPhone'lar İçin Yayınlandı - Haberler - indir.com

Yeni Mobil Tarayıcı Opera Touch iPhone'lar İçin Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-03 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

En popüler internet tarayıcılarından olan Opera için yepyeni bir mobil tarayıcı duyuruldu. Bir süre önce Android kullanıcılarına verilen yeni Opera Touch internet tarayıcısı şimdi ise iOS iPhone kullanıcıları için indirilmeye sunuldu. Birçok özelliğe sahip olan bu yeni tarayıcı App Store’daki yerini alırken gelin şimdi tarayıcı neler sunuyor detaylarına bakalım. Arayüz anlamında oldukça modern ve bir o kadar basit bir yapıda gelen Opera Touch ilk olarak Android tarafında sunduğu yenilikçi arayüzü ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. iPhone tarafında ise Safari’nin rakibi olarak gelen bu tarayıcı arama hızı oranında ciddi bir performans sunuyor.

Opera Touch App Store’da Yerini Aldı

Tarayıcıyı açtığınız zaman direkt bir şekilde arama ve adres çubuğu sizleri karşılıyor. Bu noktada arama pratikliği ve hızı sunan Opera Touch, tek elde kullanımı ile dikkat çekiyor. Tek elde kullanım kolaylığının yanı sıra uygulamada yer alan özel buton önemli bir işlev sağlıyor. Ekranın alt bölümünde yer alan bu butona bastığınız zaman açılan tüm sekme ve sayfalar arasında hızlı bir gezinti sağlanabiliyor. Diğer yandan yeni bir sayfa veya arama yapmak için yine ekranın üst alanında yer alan adres çubuğuna gerek kalmıyor. Oldukça pratik bir buton olan bu özellik ile ayrıca sayfa yenileme ve kapatma seçeneklerini de gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bilgisayarda açmış olduğunuz bir sayfayı mobil tarayıcınıza aktarmak için QR kod ile bir bağlantıyı Opera Touch ile kolay bir şekilde sağlayabiliyorsunuz. Opera Touch adlı bu işlevsel ve oldukça yetenekli tarayıcı iOS ve Android cihazlar için ücretsiz bir şekilde uygulama marketlerde yerini aldı. Birçok ek özellik yerine sadelik ve hızdan yanaysanız Opera Touch internet tarayıcısı tamda size göre diyebiliriz.





PAYLAŞ