Yeni MacBook Pro Detayları Ortaya Çıkıyor - Haberler - indir.com

Yeni MacBook Pro Detayları Ortaya Çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-10 16:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple'ın bu yıl Eylül ayı ile beraber yeni iPhone modellerini tanıtması bekleniyor. Yeni amiral gemisi modelleri haricinde şirketin diğer ürün yelpazelerine yönelik modellerini de görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise yeni MacBook Pro modellerine dair ilk detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Apple severler tarafından büyük bir heyecan ile beklenen yeni Apple ürünlerinin MacBook tarafında ortaya çıkan sızıntılara göz atalım. Paylaşılan ilk bilgilere göre yeni MacBook Pro'nun performans tarafındaki benchmark detayları belli oldu. Buna göre yeni modelin tek çekirdekte 4448 ve çoklu çekirdekte ise 16.607 puan aldığını görüyoruz.

MacBook Pro teknik detayları

2018 model MacBook Pro'lara gücü Intel Core i7-8559U Coffe Lake verecek. Dört çekirdekli yapıya sahip olan bu yeni işlemci 2.7 GHz hıza sahip ve 4.5 GHz hıza kadar erişebildiği ifade ediliyor. 16 GB RAM'ın yer alacağı modelin performans noktasında üst seviye bir bilgisayar olması bekleniyor. Touch Bar desteğine sahip olan MacBook Pro ise iki yıl önce piyasaya sürülmüştü. Bugüne kadar ki en hafif ve ince MacBook Pro modelinin ise uzay grisi ve gümüş renk seçeneklerine sahip olacağı belirtiliyor.

Yeni modelinde yine Touch Bar desteğine sahip olarak ve ekstra atanabilir özel tuş fonksiyonlarına sahip olması bekleniyor. 13 inçlik MacBook Pro Türkiye modelinin başlangıç fiyatı 6299 TL fiyat etiketine sahip olacakken MacBook Pro 15 inç olanın başlangıç fiyatı ise 11.499 TL seviyelerine kadar erişecek.





PAYLAŞ