Yeni MacBook Air'ler yeni renk seçenekleri sunuyor - Haberler - indir.com

Yeni MacBook Air'ler yeni renk seçenekleri sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-12 16:00:14
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Yılın ilk aylarında alışılmış olan kavisli gümüş iMac tasarımını geri planda bırakan Apple, birbirinden farklı renk seçenekleriyle yeni 24 inç M2 iMac modellerini kullanıcıların beğenisine sundu. Şimdi ise sektörün güvenilir kişilerinden birinin vermiş olduğu bilgilere göre yeni MacBook Air da iMac ile aynı durumları yaşayacak.

Bu yıl hem tasarım hem de donanım konusunda yeni ürünlerle kullanıcıların karşısına çıkan Apple, son zamanlar içerisinde MagSafe gibi ürünlerin yanında casus yazılım suçlamaları da gündemde yer alıyor. Şimdi ise şirket, MacBook Air’ın tasarımından sıkılanları mutlu edecek bir gelişme kullanıcıların karşısına çıktı. Bilindiği üzere Apple, 2022'nin ortalarına gelindiğinde, iMac cihazlar tercih ettiği yeniliği MacBook Air cihazlarında da uygulayacak. Bu anlamda ise yeni MacBook Air modellerinin, alışılmışın dışında farklı renk seçenekleri ile sunulması bekleniyor. Normalde ise Jon Prosser tarafından gerçekleşeceği dile getirilen bu gelişme, farklı bir güvenilir isim olan Ming-Chi Kuo tarafından da destek görmedi.

Yeni MacBook Air tanıtıldıYeni MacBook Air tanıtıldı

mini-LED ekran ve çoklu renk seçeneği sunuyor

Kuo tarafından belirtilenlere göre yeni nesil MacBook Air, son model 12,9 inç iPad Pro modellerinde yer alan mini-LED ekrana sahip olacak ve bu yılın ilerleyen süreçlerinde geleceği düşünülen 14 ve 16 inç boyutundaki MacBook Pro'lar ile benzer tasarım özelliklerine sahip olacak. Bu anlamda ise köşeli bir tasarımın  kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Buna ek olarak ise pek çok ren seçeneğinden de söz eden Kuo, özellikle hangi renklerin sunulacağını dile getirmedi. Ancak kullanıcıların renk uyumunu sağlaması için yeni nesil MacBook Air’ın yeni iMac’lerle aynı renk seçeneklerine sahip olacağı düşünülüyor.

2022 yılının ortalarına doğru çıkış yapacağı düşünülen MacBook Air’ın kullanıcıları ile buluşmasının ardından şu an için elde edilen M1 işlemcili MacBook Air modellerinin ne olacağı ise şu an için bilinmiyor. Bu bağlamda ise Apple’ın M1 işlemci sistemine sahip olan versiyonu giriş seviyesi bir model olarak beğeni kazanacağı düşünülüyor. Tasarım konusu netlik kazandıkça bu detaylarda açıklık kazanacak. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi ve konunun netlik kazanması bekleniyor. 

 


Resmi olarak tanıtılan MacBook Air özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan MacBook Air özellikleri ve fiyatı
M1 MacBook Air AnTuTu puanı belli olduM1 MacBook Air AnTuTu puanı belli oldu
Yeni Macbook air tasarımı bu mu olacak?Yeni Macbook air tasarımı bu mu olacak?

PAYLAŞ