Yeni Macbook air tasarımı bu mu olacak? - Haberler - indir.com

Yeni Macbook air tasarımı bu mu olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-11 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde yeni modellerin rengarenk olacağını açıklayan yeni MacBook Air için tasarım detayları ortaya çıktı. Apple’ın yeni nesil tanıtmış olduğu iMac modellerinin rengarenk seçeneklerle gelmesi sonrasında bu modellerin sızıntı kaynağı olan Jon Prosser, yeni nesil MacBook Air modellerinin de birden çok renk seçeneği ile geleceğini iddia etti. Bu kapsamda bir sonraki Macbook Air modeli en az yedi farklı renk seçeneği sahip olacak bilgisi gündeme gelmişti. Jon Prosser, şimdi ise yeni MacBook Air için tasarım görselleri yayınlandı. Kaynaklar haklı olursa merak edilen yeni model tam olarak sayfada yer alan tasarıma sahip olacak.

Yeni MacBook Air modelleri rengarenk olacak

Facebook'dan Apple kullanıcılarına yardım çağrısıFacebook'dan Apple kullanıcılarına yardım çağrısı

Düşünülen renk seçeneklerine kadar gözüken bu modellerin siyah değil beyaz çerçevelere sahip olacağı gözüküyor. Touch ID’ye sahip dizüstü, bünyesinde ise iki tane USB-C portuna sahip olacak. Bu MacBook Air’in gövdesi ise “sabit kalınlıkta olduğundan ötürü” bir MacBook Pro gibi görünüyor diyebiliriz. Ancak Apple’ın yeni MacBook Pro’da SD kart yuvası gibi ekstra portlar kullanacağı biliniyor. Bu kapsamda ise bir MacBook Pro’ya bakmadığımızı belirtelim. Kaynak Jon Prosser’a göre yeni MacBook Air’in işlemci gücünü Apple M2 modelinden alacağı belirtiliyor. Apple’ın ayrıca yeni modeli Air takısı olmadan tanıtılma ihtimali de bulunuyor. Henüz bu detayların kesinleşmediğini de belirtelim.

Daha önce aktarılanlara göre 14 inç ve 16 inç ekranlara sahip M1/M1x veya M2 işlemcili yeni MacBook Pro modellerinin de kesin olarak yolda olduğu iddia ediliyor. Şirketin diğer yandan M1 / M1x veya M2 işlemcili 32 inç iMac modeli de bekleniyor. Diğer yanda şirketin M1 / M1x veya M2 işlemcili “Mac Pro” geliştirdiği de biliniyor. Bakalım bu yeni modeller ne seviyede bir performans sergileyecek göreceğiz.   


Yeni aksesuar Apple AirTag hacklendiYeni aksesuar Apple AirTag hacklendi
Apple, Qualcomm ile yolunu arıyorApple, Qualcomm ile yolunu arıyor

PAYLAŞ