Yeni Mac Pro Özellikleri Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Yeni Mac Pro Özellikleri Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-15 20:02:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Apple’ın merakla beklenen yeni Mac Pro modeli, Apple tarafından düzenlenen bir sunumda gösterilen fotoğrafla ortaya çıkmış oldu. Gösterilen fotoğrada dikkatli bir şekilde incelendiğinde ise, Apple Mac Pro’nun özellikleri ve tasarımları hakkında kullanıcılarına ciddi ip uçları verdiği görülüyor.

Sunumda yayınlanan fotoğrafa göre, Apple’ın yeni modeli, “Mac Pro 7.1” ismiyle piyasaya sürülecek. Aynı zamanda yayınlanan fotoğrafta Apple’ın bir önceki modelinde olduğu gibi oldukça minimalist bir tasarımdan da yararlandığı da dikkatlerden kaçmıyor. Fakat tasarımda kullanılan köşeli tasarım biraz kafa karıştırıcı. Apple’ın Mac’ler de ilk kez kullanıldığı bu tasarımın kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacağı da merak ediliyor.

Yeni Mac Pro'lar Modüler Tasarımlı OlacakYeni Mac Pro'lar Modüler Tasarımlı Olacak

Yeni Apple Mac Pro Hakkındaki İlk Detaylar

Yeni Mac Pro

Görselde yer alan teknik özellikler arasında en dikkat çekenlerden biri de, Mac Pro 7.1’in Intel Xeon W Cascade Lake-X CPU, Nvidia Quadro ve RTX BTO ekran kartlarına sahip olması. Gelişmiş ekran kartıyla yeni Mac Pro’nun kullanıcılara farklı fonksiyonlar sağlayacağının altını çizelim.

Apple bu yıl 16 inç MacBook pro ve 32 inç 6K monitör çıkaracak

Ancak Mac Pro’da DDR5 RAM kullanılacağı ise biraz şüpheli. Bunun nedeni ise, DDR5 RAM modellerinin henüz bir duyurusu ya da çıkış tarihi belirlenmemesinden kaynaklanıyor. Tabi bu durum yakın zamanda DDR5 RAM’in duyurusunun yapılacağının da bir ip ucu olabilir.

Özellikleri ve tasarımı hakkında henüz kesin açıklamalar olmayan yeni Mac Pro modelini Apple'ın Haziran ayında gerçekleşecek olan WWDC 2019 etkinliğinde kullanıcılara tanıtılması ve özelliklerinin de daha net bir şekilde tanıtılması bekleniyor.


iMac Pro sahip olduğu performansıyla oldukça dikkat çekiyoriMac Pro sahip olduğu performansıyla oldukça dikkat çekiyor

PAYLAŞ