Yeni LG V40 ThinQ Detayları Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Yeni LG V40 ThinQ Detayları Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-20 18:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

LG’nin yeni amiral gemisi modeli ile tekrardan pazarda yükselişe geçmesi bekleniyor. Son dönem modeller ile bir türlü bekleneni sunamayan şirketin şimdi ise LG V40 ThinQ cihazı ile dikkatleri çekmesi bekleniyor. Gelişmeler yaşanmaya devam eden yeni model hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise gelen sızıntılara göre yeni modelin beş kamera sistemine sahip olması bekleniyor. Yakın zamanda resmi olarak duyurulması beklenen modelin beş kamera olarak gelmesi uzun zamandır söylentiler arasında yer alıyordu. Bugün gelen sızıntı ile cihazın teknik detaylarına yönelik bilgileri de sunmuş oldu.

Beş Kameralı LG V40 ThinQ

İlk detaylara göre modeli iki farklı depolama seçenekli olarak göreceğiz. Ayrıca RAM tarafında da iki model olması bekleniyor. Bu kapsamda 6 GB RAM ile gelmesi beklenen LG V40 ThinQ’nun ayruca 8 GB RAM’li modeli de bulunması bekleniyor. İki farklı RAM seçeneğinin yanı sıra microSD kart desteği de yer alacak olan model bu sayede 128 GB’lık depolama alanına ek olarak genişletilebilir olacak. İşlemci tarafında ise Qualcomm’un en güçlü işlemci konumunda yer alan Snapdragon 845’i göreceğiz. Batarya tarafında ise ThinQ modelinde 3300’luk bir pil bizleri karşılayacak.

LG V40 ThinQ Kamerası İle Ön Plana ÇıkacakLG V40 ThinQ Kamerası İle Ön Plana Çıkacak

Ortaya çıkan bu teknik detaylar önceki nesil model olan V35 serisi ile karşılaştırıldığı zaman çokta büyük farkların olmadığı ortaya çıkıyor. Yeni LG V40 ThinQ’nun önceki cihaza göre en büyük farkı yenilenmiş olan tasarımı olarak gözüküyor. Ekran boyu dahada büyüyen cihaz 6.4 inçlik bir ekrana sahip olarak gelecek. Çentikli tasarımı izleyen LG bu noktada ön yüzeyde 8+5 olarak çift kameraya yer vermesi bekleniyor. Arka yüzeyde ise tıpkı Huawei’nin amiral gemisi serisi P20’de gördüğümüz gibi üçlü bir kamera sistemi göreceğiz. Bu kameralar ise 16 + 12 + 8 megapiksel değerlerinde olacak.

Ön ve arka olarak bakıldığı zaman beş kamera ile gelecek olan cihaz şimdiden heyecan oluşturuyor diyebiliriz. Özellikle bekleneni veremeyen LG’nin bu yeni modeli ile nasıl bir yükseliş sergileyeceği merakla bekleniyor. Yeni modeli Ekim’in ilk haftası ile beraber resmi olarak tanıtılması bekleniyor.


Yeni sızıntı LG V40 ThinQYeni sızıntı LG V40 ThinQ

PAYLAŞ