Yeni LG Q9 Özellikleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

Yeni LG Q9 Özellikleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-05 14:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi LG, amiral gemisi pazarında bir türlü beklediği yükselişi sergileyememiş durumda. Son olarak LG G7 ailesi ile pazarda yer alan şirketin şimdi ise beklenen modellerinden birisi olan LG Q9 modeline ait yeni detaylar ortaya çıktı. LG’nin yeni modeli ve serisi olması beklenilen Q9 cihazına dair ilk bilgiler ortaya çıkmış durumda. Gelen sızıntı haberlerine göre Madsimar kaynaklı paylaşımlara göre yeni cihazın oldukça kullanışlu bir yapıda olduğu gözüküyor. İlk bilgilere göre modelde Snapdragon 660 işlemcisinin kullanılması bekleniyor. Orta segment bir model olacak olan LG Q9 serisi bu noktada Android’in en güncel sürümlerinden olan Android 8.1 Oreo’ya sahip olacak.

4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama özellikleri bulunan modelin ayrıca 64 GB dahili depolamalı bir versiyonu da yer alacak. 3550 mAh’lik bir batarya’ya sahip olacak modelin henüz çıkış tarihi belli olmuş değil. LG cephesinden henüz resmi bir bilgi yer almayan bu yeni model için sızıntılar doğrultusunda orta seviyede iddialı bir model olacağını söyleyebiliriz. Sunmuş olduğu özellikler ile uygun bir fiyata sahip olması beklenen model bu noktada bütçe dostu bir fiyat etiketi ile çıkış yapması bekleniyor.

IFA 2018 kapsamında sessizliğini koruyan şirketin yakın bir zamanda LG Q9 modelini resmi olarak ortaya çıkartması bekleniyor.





PAYLAŞ