Yeni LG K30 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı - Haberler - indir.com

Yeni LG K30 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-05 13:34:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli teknoloji firmalarından olan LG, yeni akıllı telefonu olan X2’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Uygun fiyatıyla ön plana çıkan X2 Avrupa’da K30 adıyla pazara çıkıyor. 

Akıllı telefon pazarında birçok teknoloji firması günümüzde sadece gelişmiş ya da yeni özelliklere sahip olan amiral gemisi cihazlar üretmenin yanı sıra ürün yelpazelerinin de olabildiğince geniş olması için bir çaba sarf ediyorlar. Teknoloji her gün daha ileri gittikçe, giriş seviyesindeki cihazlarında özellikleri değişiyor. 

LG Evleri Yapay Zeka ile Donatmak İstiyorLG Evleri Yapay Zeka ile Donatmak İstiyor

LG ise uygun fiyatlı bir amiral gemisi bir cihazla pazara giriş yaptı. Güney Kore’de X2 adını alan model, Avrupa’da K30 ismiyle satışa çıkacak. Donanım özellikleriyle giriş seviyesi bir amiral gemisinin özelliklerini karşılayan LG K30, gücünü Snapdragon 425 işlemciden alacak. HD+ ekran teknolojisiyle geliştirilen LG K30’un fiyatının da 160 doların altında olması bekleniyor. 

LG K9 Ülkemizde Satışa Sunuldu

LG K30 teknik özellikleri 

2 GB RAM kapasitesine sahip olan LG K30 32 GB dahili depolama kapasitesine sahip olmakla birlikte cihazın hafızasını yükseltmek isteyenler için microSD desteği de bulunuyor. Kamera özellikleri açısından giriş seviyesi bir cihaz için beklentileri karşılamaya yetecek olan LG K30 13 Megapiksellik arka ve 5 Megapiksellik ön kameraya sahip. Cihazın batarya özellikleri ise beklenenin üstünde. 3000 mAh’lık batarya desteğine sahip olan  LG K30 kullanıcılarına uzun süreli bir kesintisiz kullanım sunuyor. Android Pie işletim sistemine sahip olan LG K30’un rengi ise New Aurora Black adını taşıyan siyah renk.  

LG V35 ThinQ'yu resmi olarak duyuruldu

 

 

Cihazla ilgili olarak LG’nin mobil pazarlama sorumlularından olan Oh Seung-jin  K30’un bir akıllı telefonda sahip olması gereken en temel özelliklere değer veren her kullanıcı tarafından beğenilecek olan bir cihaz olduğunu açıkladı. Uygun fiyatlı cihazlar kategorisine dahil olan LG K30'un, kullanıcı beklentisini karşılayıp karşılamayacağı ve markanın beklediği ilgiyi görüp göremeyeceğini ise ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.


LG Stylo 5 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıLG Stylo 5 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
LG ve Sony telefonları satılmıyorLG ve Sony telefonları satılmıyor

PAYLAŞ