Yeni Lenovo Legion Y530 hem performansa hem tarza değer veren oyuncuların tutkusu olacak - Haberler - indir.com

Yeni Lenovo Legion Y530 hem performansa hem tarza değer veren oyuncuların tutkusu olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-05 17:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Teknoloji devi olan Lenovo yeni oyunculara özel tasarladığı marka olan Legion'un yeni modellerinden biri olan Legion Y530 hem tarzıyla hem de sunduğu performansla oyun severleri kendine hayran bırakıyor. Dünyanın ve Türkiye'nin teknoloji devi şirketlerinden biri olan Lenovo, oyun pazarındaki gücünü gittikçe arttırıyor. Lenovo'nun bilgisayar oyunlarına adanmış bir bilgisayarı da bulunuyor. Legion modellerinden biri olan Legion Y530, oyun severleri kendine çekecek. Performansıyla oldukça iddialı gözüken bu bilgisayarla oyuncular yeni çıkan oyunları rahatlıkla oynayabilecek.

Legion Y530

Legion modellerinden biri olan Y530 modeli oyunlar için muhteşem özelliklere sahip. Performans konusunda üstüne olmayan bu bilgisayarın tasarımı da oldukça ilgi çekici. Siyah renkteki Legion Y530 bilgisayarı ek yan hava çıkışları bulunduruyor. Farklı boyutlarda ve farklı biçimlerde dönen fan kanatları bulunan çift soğutma sistemi geliştirildi. Bildiğimiz üzere hem masaüstü hem dizüstü bilgisayarlarda oyun oynarken yaşanan en büyük sorunlardan birisi olan ısınma sorununu çözmek için oyun severler tonlarca para harcayabiliyor. Bu konuda Lenovo ek bir sisteme gerek kalmadan kendileri çift soğutma sistemi geliştirmiş. Bu sistemle önceki modellere göre %16 daha güçlü hava akımı sağlıyor. Bu sistemle bilgisayar daha soğuk kalıyor. Tabi fanların fazlalığı ve soğutma sistemini anlatırken aklınıza ses sorunu gelmiştir. Yeteri kadar sessiz fan kullanmazsanız bilgisayarınızı soğuturken gürültüye maruz kalabilirsiniz. Bu konuda da Lenovo mükemmel bir iş çıkartarak olağanüstü sessizlikte sistem geliştirmiş.

Lenovo Legion Y530, günümüzdeki zorlu oyunları açabilecek ve oynatabilecek bir durumda tasarlanmış. Yeni çıkan oyunlar bildiğiniz üzere yüksek grafikli olduğundan dolayı kullandığınız bilgisayarı da geliştirmeniz ve ya üst düzey bir bilgisayar almanız gerekiyor. Legion Y530, Nvidia GeForce GTX 1050Ti grafik işlemcisi ve 8. nesil Intel Core i7 işlemcilere kadar destek verebiliyor. Lenovo bu bilgisayarıyla üstün performans sağlayarak oyunları rahatlıkla oynamanıza izin verecek. Özellikle savaş oyunlarda, oyundaki takılmalar, kasmalar büyük sorun yaratabiliyor. Verimli bir oyun oynamanızı engelleyerek oyun zevkinizi kaçırabiliyor. Bu nedenle oyunlarda yüksek performans almanızı sağlayarak oyunlardaki verimliliğinizi en üst düzeye çekebiliyor. "Oyun için bunlara değer mi?" derseniz eğer günümüzde oyunlar artık spor olarak sayılıyor. İsmine de E-Spor adı verilmiş durumda ve bu oyunları profesyonel şekilde oynayarak milyonlarca lira kazanan kişiler var.





PAYLAŞ