Yeni Kumanda DJI Smart Controller Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Kumanda DJI Smart Controller Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-21 17:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Drone üretici markaları arasında önde gelen isimlerden olan DJI tarafından son olarak Mavic 2 Zoom ve Mavic 2 Pro adlı yeni drone modellerini görmüştük. Şimdi ise marka bu söz konusu drone modelleri için varsayılan olarak bir ekrana sahip yeni bir kontrolcü kumanda çıkardı. DJI Smart Controller olarak adlandırılan bu yeni kumanda üzerinde 5.5 inç ekran büyüklüğüne sahip 1080P çözünürlüklü bir ekran paneli bulunuyor. Kumanda Android desteği ile beraber çalışırken 650 dolarlık bir aksesuar olarak karşımıza geliyor. Ancak normal şartlarda akıllı telefonlarda gün ışığı ile zor gözüken ekranlar veya radyo menzili gibi problemlerde DJI’ın bu yeni kumandası tam bir çözüm sağlıyor diyebiliriz. Bu kumanda ayrıca her türlü hava koşuluna uygun olarak tasarlanırken DJI tarafında -20 ile 40 derece sıcaklıklarda bile dayanıklı olması için geliştirilmiş durumda.

Yeni DJI Smart Controller

DJI Phantom'dan yeni bilgiler verildiDJI Phantom'dan yeni bilgiler verildi

Baktığımız zaman bu yeni kumanda da 1000 cd/m2 seviyesinde parlak bir ekran bulunuyor. Bu sayede direkt güneş ışınlarını aldığı bir ortamda bile drone kamerasının almış olduğu görüntüleri görmek bir hayli mümkün oluyor. Bağlantı teknolojilerine baktığımız zaman Wifi ve Bluetooth 4.2 desteklerine sahip olan yeni Smart Controller’in DJI’a ait olan OcuSync 2.0 video iletim teknolojisi de bulunuyor. Bu teknoloji ile frekanslar arasında otomatik geçiş yapılabilirken ayrıca 8 kilometre mesafeye kadar drone ile olan iletişimin kopmaması sağlanıyor. Android işletim sistemi DJI uygulamasını açarak bu sayede drone iletişimini sağlamış oluyor. Bu Controller 16 GB’lık bir depolama alanına sahipken 128 GB kadar ise microSD kart desteği ile arttırılabiliyor.

Cep Boyunda DJI Osmo Pocket Tanıtıldı

Henüz hangi Android versiyonuna sahip olduğu bilinmeyen bu yeni DJI Smart Contreller hem profesyonel hemde amatör drone kullanıcıları için oldukça iyi bir aksesuar olduğu gözüküyor. 5000 mAh’lik büyük bir pil kapasitesine de sahip olan bu kumanda 2.5 saatlik bir kullanım sunabiliyor.  


İlgili uygulamalar
DJI Osmo Pocket kamera sızdırıldı!DJI Osmo Pocket kamera sızdırıldı!
Cep Boyunda DJI Osmo Pocket TanıtıldıCep Boyunda DJI Osmo Pocket Tanıtıldı

PAYLAŞ