Yeni Klavyelerde Microsoft Tuşu Bulunabilir! - Haberler - indir.com

Yeni Klavyelerde Microsoft Tuşu Bulunabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-20 09:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir yazılım devi olan Microsoft son günlerde yeni nesil ürünlerinde sunmak istediği bir yenilikle ilgili düzenlemeler yapıyor. Yeni piyasaya sunulacak olan PC klavyelerinde kullanıcılara bir kısa yol sunmak amacıyla Office tuşunun yararlı olacağını düşünen Microsoft, konu hakkında şirket çalışanları içerisinde bir anket düzenlemeye başladı. Anket sonucuna ve Microsoft’un açıklamalarına göre, gelecek dönemlerde PC klavyelerine bir Office tuşu eklemek neredeyse şart. 

Microsoft Yeni Klavye Kısayolları Üzerinde Çalışıyor

Güvenilir kaynaklardan gelen en son haberler, Microsoft, klavyelerinde bulunan Windows tuşundan sonra şimdi de Office tuşu için girişimlere ve çalışmalara başladığı yönünde. Microsoft’un çalışanlarıyla birlikte yapmış olduğu anket sonucuna göre, yeni eklenmesi gereken tek şey Office tuşu değil. Aynı zamanda O,T,W,X,P,D,N,Y ve L harflerine de, kullanıcılar için kolaylık ve hızlı erişim sağlayacak kısayollar eklenmeli. Ve ek olarak da Office tuşu + S kombinasyonun belge paylaşımı yapması gerekli. 

Microsoft XCloud Açık Beta Testleri Ekimde BaşlıyorMicrosoft XCloud Açık Beta Testleri Ekimde Başlıyor

Microsoft'un Etkinlikte Duyurduğu 5 Önemli Madde

Microsoft çalışanlarında almış olduğu geri bildirimler doğrultusunda gerekli düzenlemelerin yapılması için son bir taslak çıkarmayı planlıyor. Ancak tabi ki tüm bu yeniliklerin yapılabilmesi için Microsoft’un kararı yeterli değil. Aynı şekilde donanım üreticilerinin de bu kararı desteklemesi gerekmekte. Microsoft’un bu kararını diğer donanım şirketlerinin destekleyip desteklemeyeceğini ya da hangi şirketlerin olumlu olarak yaklaşacağını ise ilerleyen dönemlerde paylaşacak olsak da, Microsoft'un bu yeni projesini hayata geçirmesinin yakın zamanda gerçekleşmeyeceğini söyleyebiliriz.

 

 


Microsoft, Xbox ve Xbox 360 ile Olan İlişkisini Kesmeye HazırlanıyorMicrosoft, Xbox ve Xbox 360 ile Olan İlişkisini Kesmeye Hazırlanıyor
Microsoft Teknoloji Merkezi Hizmete Açıldı!Microsoft Teknoloji Merkezi Hizmete Açıldı!

PAYLAŞ