Yeni iPhone'ların Type-C ile gelecek olması hakkında bir iddia daha - Haberler - indir.com

Yeni iPhone'ların Type-C ile gelecek olması hakkında bir iddia daha

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-01 13:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bir süre önce yeni iPhone’ların Type-C ile geleceği haberi çıkmıştı. Şimdi, Type-C girişine dair yeni iddialar ortaya çıktı.

Apple’ın bu yıl çıkacağı bilinen yeni iPhone’larına dair yeni bilgiler gündemdeki yerini almaya devam ediyor. Apple’ın geçtiğimiz yıl içerisinde pek iç açıcı bir yıl geçirmediği biliniyor. Satış rakamları anlamında bir düşüş yaşayan teknoloji devinin, Kasım ayından itibaren hisselerinde de düşüş meydana gelmişti. Bu yıl bu nedenle, kullanıcıların karşısına daha cezbedici şeylerle çıkması bekleniyor. Yeni iPhone’lardan söz etmek gerekirse, daha önce 2019 model iPhone’larda Type-C girişinin yer alacağına dair bir iddia ortaya atılmıştı. 2019 iPhone’larına dair Type-C girişiyle ilgili olarak bir sızıntı daha yaşandı.

Tim Cook, Türkiye'de iPhone Fiyatlarının Düşeceğini AçıkladıTim Cook, Türkiye'de iPhone Fiyatlarının Düşeceğini Açıkladı

Apple bu yıl birçok yenilikle tüketicilerin karşısına çıkmayı planlıyor

Apple, 2019 yılının başlarından beri teknoloji dünyasının gündeminde sıkça yer alıyor. Şirketin bu yıl ki planları, her zamankinden daha fazla merak ediliyor. Çıkan son iddialar, Apple’ın 2019 yılında çıkaracağı iPhone’larda, Lightining girişini kaldırarak, Type-C girişini geri getireceği yönündeydi. Her geçen gün bu iddiayı destekleyen yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Apple, son zamanlarda akıllı telefonlara getirilen ya da getirilecek olan özellikler konusunda rakiplerinin biraz daha gerisinden geliyor. Buna karşılık olarak, elde edilen sızıntılar Apple’ın bu yıl tüm bu eleştirilere ve rakiplerine cevap verecek özelliklerle, yeni akıllı telefonlarını tanıtacağına işaret ediyor. Apple’ın, Lightining girişi yerine Type-C girişini tercih edeceği haberi bir kez daha gündeme geldi. Keza böyle bir durum, yeni iPhone satın almak isteyenleri sevindirebilir. Bununla beraber diğer iddialar, iOS 13 ile birlikte karanlık mod ve Google Chrome’da olduğu gibi çok sekme geleceği yönünde. Apple’ın 2019 yılı içerisinde bir de yeni bir düşük maliyetli iPad çıkaracağı konuşuluyor.  


2019 model iPhone'lar, USB Type-C ile gelecek2019 model iPhone'lar, USB Type-C ile gelecek

PAYLAŞ