Yeni iPhone'ların tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Yeni iPhone'ların tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-28 15:10:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Fransız radyosu olan Europe 1’in yayın esnasında paylaştığı bir bilgiye göre 12 Eylül Çarşamba günü Yeni iPhone’ların tanıtımı gerçekleşecek.

Ağustos ayının son haftasına girmemiz ile beraber yeni iPhone modellerinin tanıtım tarihleri de netleşmiş oldu. Daha önceden sizinle paylaştığımız bir haberde kesin olmamakla beraber 12 Eylül tarihinde yeni iPhone’larin tanıtımı olabileceği hakkında konuşmuştuk. Şayet bir değişiklik olmaz ise 12 Eylül tarihinde yeni iPhone modelleri sergilenecek. Fransız radyosu olan Europe 1’in yayın esnasında paylaştığı bir bilgiye göre 12 Eylül Çarşamba günü Yeni iPhone’ların tanıtımı gerçekleşecek. Türkiye saatine göre ise 20.00’de olacak olan tanıtımı heyecanla bekliyoruz.

Tanıtım günü gündemi dolduran tüm dedikoduların yerini aslını alacak

14 Şubat tarihinde ise yeni iPhone’ların satışa sunulması beklenilenler arasında. Yurt dışı fiyatı tam 699 Dolar olacak bu modellerin 6,1 inç LCD ekran özelliği mevcut. 6,1 inç model 3 GB RAM özelliğine sahipken, 5,8 ve 6,5 inç OLED ekrana sahip modellerde ise 4 GB RAM kullanılacak. Şimdilik bu söylemler kesin değil. Tanıtım günü tüm bunlar hakkında net bir bilgi sahibi olacağız.

iPhone X’un güncellenmiş 5,8 inçlik versiyonun başlangıç fiyatı 899 ile 949 Dolar aralığında olacağı ifade ediliyor.

Bir başka edindiğimiz bilgi ise uygun fiyatlı modeller arasında 64 GB ve 256 GB olmak üzere iki ayrı seçenek, daha pahalı modeller ise 64 GB , 256 GB ve 512 GB hafıza seçeneği olacağı söyleniyor. Ortalıklarda dolanan bir diğer söylenti ise iPhone X’un güncellenmiş 5,8 inçlik versiyonun başlangıç fiyatı 899 ile 949 Dolar aralığında olacağı ifade ediliyor. 6,5 inç ekrana sahip olan Plus modelin başlangıç fiyatı ise 999 Dolar olacağı düşünülüyor. Tabi tüm bu bilgiler son bir aydır ortalarda dolaşan dedikodudan ibaret. 12 Eylül tarihinde bunlar hakkında kesin bilgiye sahip olacağız.





PAYLAŞ