Yeni iPhone'ların fiyatları nasıl olacak? - Haberler - indir.com

Yeni iPhone'ların fiyatları nasıl olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-16 15:55:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple yeni geliştirdiği iPhone X modeli ile oldukça sevildi ve onuncu yıla özel olarak üretilen bu telefon firmanın aynı zamanlarda çıkardığı iPhone 8 modelini gölgesi altında bıraktı. Oldukça sevilen bu modellerin oldukça sevilmesi ile firmanın ileriki zamanlarda üreteceği iPhone X' in ikinci jenerasyonları hakkında kullanıcılar meraklı bir bekleyişe koyuldu. Ancak yeni jenerasyon iPhone X ve iPhone X Plus hakkında ortaya atılan iddialar fiyat konusunda kullanıcıları oldukça endişelendirmeye başladı.

RBC Capital Markets analisti Amit Daryanani , geçtiğimiz ay yaptığı açıklamalarda Apple'ın yeni iPhone X' i 899 dolar , iPhone X Plus ' un ise 999 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacağını iddia etmişti. Buna göre ikinci nesil jenerasyonla gelen modelin 100 dolarlık bir indirim ile geleceğini iddia etmiş ve bu iddia ile kullanıcılar oldukça ümitlenmişti. Ancak geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulunan UBS analistleri Steven Milunovich ve Benjamin Vilson firmanın böyle bir fiyat üzerinden satış yapamasının söz konusu olmadığını ifade etti.

Açıklamanın devamında yeni nesil jenerasyonlu iPhone'ların 1.100 dolar bir fiyat etiketi ile satışa sunulacağını iddia eden analistler  şirketin koyduğu fiyat bandının altına inmediğini belirtti. Yapılan açıklamalarla yeni iPhone X modellerinin hayalini kuran iPhone hayranlarını biraz endişelendirdi. iPhone'un yeni modellerinin satışlarının düşük olmasıyla ettiği zararı yeni modellerle kapatmayı planladığını ifade eden yetkililer şirketin bu konuda geri adım atmayacağını düşünüyor.





PAYLAŞ