Yeni iPhone'lar Twitter Üzerinden Canlı Olarak Tanıtılacak - Haberler - indir.com

Yeni iPhone'lar Twitter Üzerinden Canlı Olarak Tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-12 10:27:38
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Sosyal Medya

Apple,  bu akşam Steve Jobs Tiyatrosu'nda yapacak olduğu etkinlikte, yeni iPhone'ların tanıtımını Twitter üzerinden canlı olarak yayınlayacak. 

Dünyanın en büyük teknoloji şirketi olan Apple, bu akşam yapacaığı etkinlikte yeni amiral gemilerini tanıtacak. Yeni iPhone'lar dışında, 4. nesil Apple Watch gibi çeşitli Apple ürünlerinin yeni sürümlerinin tanıtılacağı etkinlikte, aynı zamanda bir ilke daha imza atılacak.

Apple'dan 1 haftada 2. güncelleme: iOS 12 Beta 8 geldiApple'dan 1 haftada 2. güncelleme: iOS 12 Beta 8 geldi

Apple yaptığı lansman etkinliklerinin hiç bir yerde yayınlanmasını istemediği için çeşitli kısıtlamalar getiriyordu. Bu nedenle Apple kullanıcıları Safari ya da Apple TV kullanarak lansman etkinliklerini izlerken, Windows 10 kullanıcıları ise Microsoft Edge tarayıcısını kullanarak Apple’ın resmi lansman etkinliğini canlı olarak takip edebilmekteydi.

Apple Lansmanı Twitter Üzerinden Canlı Olarak Verilecek

Apple'ın attığı bu tweet'e bağlı olarak çıkan bazı spekülasyonlar, şirketin bu sene düzenleyeceği lansmanın Twitter üzerinden canlı olarak yayınlanacağını söylüyordu. Apple spekülasyonları boşa çıkarmadı ve Lansman etkinliğinin Twitter üzerinden canlı olarak takip edilebileceğini doğruladı.

Apple bu hamlesiyle, Lansman etkinliğini daha çok kişinin izlemesini istediğini gösterdi. Buna benzer bir hamleyi ise geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen WWDC 2018'de, Chrome ve Firefox üzerinden canlı yayın yapılmasını mümkün kılarak yapmıştı.

Etkinliği, iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XI’in tanıtılacağı etkinliği Safari, Apple TV, Microsoft Edge ya da Twitter üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Apple iOS 12 yedinci Beta'yı yayınladıApple iOS 12 yedinci Beta'yı yayınladı
Apple'ın Kablosuz Şarj Aleti AirPower Kayıplara KarıştıApple'ın Kablosuz Şarj Aleti AirPower Kayıplara Karıştı
Yeni iPhone modelleri Apple Pencil ile gelecekYeni iPhone modelleri Apple Pencil ile gelecek

PAYLAŞ