Yeni iPhone'lar bugün ön siparişe açılıyor - Haberler - indir.com

Yeni iPhone'lar bugün ön siparişe açılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-14 17:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Birkaç gün önce tanıtılan yeni iPhone’ların, bugün 33 ülkede ön siparişe açılacağı öğrenildi. Listede henüz Türkiye yer almıyor.

Teknoloji dünyasının merakla beklediği yeni iPhone’lar, geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı. Cihazların tüm özellikleri ve merak edilen detayları, 12 Eylül tarihinde teknoloji dünyası ile paylaşıldı. Yeni iPhone’ların satış fiyatları da açıklansa da ülkemizde satışa sunulacağı fiyat hakkında henüz bilgi verilmiş değil. Sadece, oldukça yüksek fiyatlarla ülkemizde satılacağı biliniyor. Gelen zamlar düşünüldüğünde, bu durumun tahmin edilmesi zor olmuyor. Cihazların tanıtım sonrasında, aradan çok fazla zaman geçmeden satışa sunulacağı biliniyordu. Keza beklendiği gibi oldu ve bugün itibariyle, yeni iPhone’lar 33 ülke için ön siparişe açılacak.

Yeni iPhone'lar Twitter Üzerinden Canlı Olarak TanıtılacakYeni iPhone'lar Twitter Üzerinden Canlı Olarak Tanıtılacak

Ön siparişe açılan ülkeler arasında Türkiye bulunmuyor

Apple’ın yeni iPhone’larının, yavaş yavaş bu ay sonuna kadar raflardaki yerini alması bekleniyor. Tanıtımın üzerinden geçen 2 günün sonunda, cihazlar için 33 ülkede ön sipariş açıldı. Bu 33 ülke arasında Britanya Virjin Adaları, Porto Riko ve Singapur gibi ülkeler yer alıyor fakat henüz ülkemizde satışa sunulmayacağı görülüyor. Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor ama bugün ön sipariş verenler için, yeni iPhone’lar 21 Eylül’de gönderilmeye başlanacak. Son dönemlerde Apple’ın Türkiye’ye has izlediği zam politikası ve Türkiye’nin iPhone’u boykot etmesi durumları üzerine, yeni iPhone’ların Türkiye’de ne kadar satacağı da ayrı bir merak konusu. Fakat bunu görebilmek için biraz daha beklemek gerekecek gibi görünüyor.


İlgili uygulamalar
Yeni Spigen iPhone Kılıfları GözüktüYeni Spigen iPhone Kılıfları Gözüktü
Bugün tanıtılacak olan iPhone XS görüntülendiBugün tanıtılacak olan iPhone XS görüntülendi
iPhone Xs'in mükemmel çekim yapabilen HDR kamerasıiPhone Xs'in mükemmel çekim yapabilen HDR kamerası

PAYLAŞ