Yeni iPhone Xs'in Konsept Videosu Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Yeni iPhone Xs'in Konsept Videosu Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-03 13:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın yeni iPhone modellerinin tanıtımına az bir süre kala basın görselleri ve konsept tasarımlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise şirketin yeni büyük ekranlı modeli olması hedeflenen iPhone Xs modeline dair yeni bir video yayınlandı. Tasarımcılar tarafından ortaya çıkan bu videoya göre modelin genel tasarım çizgileri ve boyutlarına dair tahmini detaylar da belli olmuş oldu. Şirket resmi olarak 12 Eylül’de tanıtacağını açıkladığı yeni iPhone modellerinin iPhone Xs, iPhone Xs+ ve LCD ekranlı bir iPhone 9 olması bekleniyor. Bu yeni tanıtım Steve Jobs Tiyatrosu’nda düzenlenecek lansman ile gerçekleşecek.

Bir süredir sızıntıları gelen 2018 model iPhone’ların basın görseli olduğu iddia edilen içerikler altın renkli paslanmaz çelik çerçeve ve OLED ekranlı yapıda ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen bu sızıntı baz alınarak hazırlanan 2018 model iPhone’lar için konsept videosu yayınlandı. 6.5 inç ekranlı OLED iPhone modelinin gözüktüğü videoya göre tasarım çizgisinin korunduğu gözüküyor. Bu noktada şirket rakiplerinin aksine 2017 model iPhone X tasarımında olduğu gibi yeni nesil 2018 model cihazları içinde benzer bir tasarım çizgisi yolu izleyeceğe benziyor.

Resmi olarak 12 Eylül tarihinde tanıtılacak olan yeni nesil iPhone modellerine dair tüm teknik detayları ve tasarım bilgileri belli olmuş olacak.





PAYLAŞ