Yeni iPhone SE’nin özellikleri sızdırıldı. iPhone SE ne zaman çıkacak? - Haberler - indir.com

Yeni iPhone SE’nin özellikleri sızdırıldı. iPhone SE ne zaman çıkacak?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-05 11:00:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple’ın 10 Eylül tarihinde yeni iPhone cihazlarını kullanıcılarına tanıtacağını sizlere daha öncesinde duyurmuştuk. Apple’ın merakla beklenen etkinliğine geri sayım başlarken iPhone SE hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı. Apple’ın iPhone SE ile akıllı telefon pazarında yeni bir strateji izleyeceğini söyleyebiliriz.

Pazara giriş yaptığında küçük ekranlarla ün kazanan Apple, teknoloji savaşında kullanıcı kaybetmemek için ekranlarını büyütmek zorunda kalmıştı. Ancak bu gelişmeden bazı Apple kullanıcıları hiç memnun kalmamıştır. Bu nedenle ara ara daha küçük ekrana sahip olan cihazlar geliştiren Apple, bu sene de küçük ekrana sahip bir iPhone üretecek. Apple’ın bu senenin sonuna kadar tanıtması beklenen yeni ora segment telefonu, büyük ekranlara alışmayan ve hala iPhone kullanmak isteyen kullanıcılara hitap edecek.

iPhone 11 modelerinin isimleri ne olacak?iPhone 11 modelerinin isimleri ne olacak?

iPhone SE özellikleri

Apple’ın yeni üreteceği iPhone SE’nin, şirketinin 2017 senesinde pazara giriş yapan 4.7 ekrana sahip olan cihazı iPhone 8 ile benzer özellikler taşıyacağı söyleniyor. Ancak yeni nesil orta segment kategorisinde yer alan cihaz tabi ki de farklılıkları da kapsayacak. Gündeme gelen bir başka söylenti ise, Apple’ın iPhone SE’de diğer iPhone’larda olduğu gibi LCD ekran kullanacağı yönünde. Ayrıca iPhone SE için Apple’ın tek lensli kamera teknolojisini tercih edeceği de söyleniyor.

Güvenilir kaynaklardan ede edilen bilgilere göre, üçlü donanım özelliklerine sahip olması beklenen iPhone SE 128 GB dahili depolama kapasitesiyle kullanıcılarına merhaba diyecek.

Apple'dan iPhone SE müjdesi

Apple’ın pazara ilk sürmüş olduğu orta segment telefonu kullanıcılarını 4 inç boyutunda bir ekran,1.625 mAh kapasitesi ve 1.84 GHz hızına sahip bir işlemciyle kullanıcılarına merhaba demişti.  iPhone SE’nin yeniden pazara dönmesiyle birlikte, Apple’ın önceki modele göre daha yüksek donanım ve yazılım özellikleri kullanması bekleniyor.

Apple’ın yeni orta segment telefonunun önümüzdeki sene dünya çapında yüksek bir satış marjına ulaşması bekleniyor. Genelde yüksek fiyatları ile konuşulan Apple’ın iPhone SE ile üretim maliyetini de ciddi bir oranda düşüreceğini söyleyebiliriz. Ancak cihazın hangi ülkelerin pazarına gireceği ve ne kadar fiyat etiketine sahip olacağı henüz gizemini koruyor.

Apple nasıl bir yol izleyecek?

Apple'ın minisi iPhone SE 2 tasarımı nasıl olacak?

Apple’ın yeni üreteceği iPhone SE 2018 senesinden beri teknoloji dünyasının gündeminde olan bir gelişme. Şirketin hedefinde ise Hindistan ve Çin gibi orta segment cihazların sıklıkla tercih edildiği bölgeler olduğu güçlü söylentiler arasında. Pazarda eski gücünü kazanmak için yeni bir rekabete girecek olan Apple’ın ise bu bölgelerde istediği başarıyı elde edebilmek için istatistiklere göre iPhone SE için 299 doların üzerine çıkmaması gerekiyor. Ancak tabi ki de bunun kesinleşen bir satış rakamı olmadığının altını çizmekte fayda var. iPhone SE ile ilgili yeni bilgileri sizlere aktarıyor olacağız.


iPhone 11 modelleri ve teknik özellikleri!iPhone 11 modelleri ve teknik özellikleri!
iOS 13, Apple AR gözlük müjdesiyle geliyoriOS 13, Apple AR gözlük müjdesiyle geliyor

PAYLAŞ